Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 386
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Kde jsi viděl za 4 999,- Kč?? Viděl jsem jen na xzone.cz a tam je o něco dražší - asi 5 200,- Kč a není to konečná cena. Kdyby jsi byl tak hodnej a poslal mi odkaz, thanks tě nemine :wohow:

stačí hledat ;)

http://www.zbozi.cz/?sId=OuDiMQzCo-pj&q=Guitar+hero+world+tour+x360&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&stars=-1&createTime=&credibility=&r=hint&itemType=new&r=hint&order=cheapest&minPrice=&maxPrice=&oldRegion=&region=&expanded=0

Odesláno

K těm písničkám - nechtěli tam dávat písničky co už v GH byli a že jich bylo spousta... Celkově ta hudba v GH World Tour omládla - je tam hodně současných interpretů + pár těch starších... Mě se celkem ten tracklist líbí a možnost stahovat z live bude 100%, vem si kolik bylo jen u GH 3 stažitelných kousků... :bash:

Odesláno
Já co jsem četl preview, tak to vypadlo dobře, jen trošku měli výhrady k nástrojům.. Pokud máš někde odkaz na zdroj, tak to sem prosím postni, protože by mě opravdu zajímalo co je na tom tak špatného a k čemu měli výhrady, mám hru předobjednanou a nerad bych vyhodil peníze za špatnou hru. díky

koukni sem tady je recenze hry,kytary i bubnů bohužel vše v angličtině

http://xbox360.ign.com/objects/142/14272823.html

Odesláno

Půjde - GH IV je kompatibilní se všemi GH i s Rock Band... Na xbox už to je, na ps3 mají nějakou softowou chybu, ale plánují to vyřešit.. BTW - někde to tu už je, myslím, že jsem to psal hned v prvním postu:?

EDIT: Ta recenze mě pěkně zklamala, nevím jestli tomu věřit nebo ne a popřípadě jestli se rozhodnou pro Guitar Hero 4 a nebo Rock Band 2...

Odesláno
no tak já chci jenom kytaru, takže by pro mě bylo asi lepší GH říkáš? Ale zase jestli má být GH 4 nic moc :( no je to těžké...co nejvíce vyčetli GH4 v té recenzi, číst se mi to nechce a už si to nepamatuju, díky

no pokud chceš jenom kytaru tak určitě GH 4 rock band vychází jen full kit no a pokud by tě nebavila hra tak si můžeš přece jenom ten rock band stáhnout nebo koupit a hrát to na gh kytaře

jinak recenze kytary z GH 4 na ign 8.9 ale radši bych počkal na recenzi na tiscali.games nebo na hrej

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu