Marwa Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Kde jsi viděl za 4 999,- Kč?? Viděl jsem jen na xzone.cz a tam je o něco dražší - asi 5 200,- Kč a není to konečná cena. Kdyby jsi byl tak hodnej a poslal mi odkaz, thanks tě nemine :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Sla by ta hra, hrat jen s kytarou z trojky nevite? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 ne :blink: musíš k tomu mít ještě headset nebo mikrofon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Kde jsi viděl za 4 999,- Kč?? Viděl jsem jen na xzone.cz a tam je o něco dražší - asi 5 200,- Kč a není to konečná cena. Kdyby jsi byl tak hodnej a poslal mi odkaz, thanks tě nemine :wohow: stačí hledat ;) http://www.zbozi.cz/?sId=OuDiMQzCo-pj&q=Guitar+hero+world+tour+x360&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&stars=-1&createTime=&credibility=&r=hint&itemType=new&r=hint&order=cheapest&minPrice=&maxPrice=&oldRegion=®ion=&expanded=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 tato hra mě celkem zklamala u ign.com dostala pouhých 7.8 což mi tak nevadí ale teď ty problémy s těma činelama uvažoval jsem o koupi ale teď si nejsem tak jist no pokud tu závadu vyřešej tak du toho pudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 tak kdyz si koupis samotnou hru + kytaru ,tak k tomu mas mikrofon??? myslim si ze je to bez ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 officiálně se to prodává jen v balení : kytara,mikrofon,bubny ... mikrofon jde nahradit headsetem který má většina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Není pravda - prodávají se tři různy balíky 1. Komplet bundle - kytara, bubny, mikrofon 2. Hra + kytary 3. Samotná hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Marwa:dikec Hele tak sem najel na oficialni stranky Guitar Hero World Tour tak sem se mrknul jaky tam budou songy a docela me prekvapilo ze chybi napriklad AC/DC nebo Kiss,Iron Maiden atd...to je docela skoda nemyslite?:( nebo se snad budou moc stahovat pisnicky xbox live?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikk Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 tak jsem to hrál: -s ovladačem si nezahrajete -funguje to s headsetem ale ten zpěv.....:cheesygrin: -kytara z trojky funguje ,jak v modu solovka tak i basa (ale samo tam chyběj specialní tlačítka) -jinak je to celkem mazec ...Bon Jovi...Nirvana.... ,láka mě import MIDI souborů ale ten prý půjde jen na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 K těm písničkám - nechtěli tam dávat písničky co už v GH byli a že jich bylo spousta... Celkově ta hudba v GH World Tour omládla - je tam hodně současných interpretů + pár těch starších... Mě se celkem ten tracklist líbí a možnost stahovat z live bude 100%, vem si kolik bylo jen u GH 3 stažitelných kousků... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 ten soundtrack je fakt dobrý , až na tokio hotel :dozey: http://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/leaked_guitar_hero_4_track_list.html asi si seženo GH3 kytaru,headset a vyzkouším to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 hmm to ti závidím - já musím počkat až do 20. listopadu než mi to pošlou :cry: snad to čekání bude stát za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 whoa ten tracklist je fakt dobrej, linkin park, rammstein a všechny skupiny současnosti :D to bude hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 me stve ze tam neni podpora kytary z GH3 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Prosím napište někdo jaké to je. četl jsem, že ještě horší než GH3, že ta tvorba písniček zní pak jako vyzvánění na mobil-ty staré. Jaká je tam třeba ta kariéra nebo tak? a co jsou tam za možnosti všechno? Myslíte, že je to dostatečně zábavné abych si koupil originálku s kytarou? :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 jo dexter to si trefil ja bych chtel taky origo a kytaru ale jak to bude vypadat to je otazka taky zadam to same jako dexter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Já co jsem četl preview, tak to vypadlo dobře, jen trošku měli výhrady k nástrojům.. Pokud máš někde odkaz na zdroj, tak to sem prosím postni, protože by mě opravdu zajímalo co je na tom tak špatného a k čemu měli výhrady, mám hru předobjednanou a nerad bych vyhodil peníze za špatnou hru. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 me stve ze tam neni podpora kytary z GH3 :(kdyt kousek nad tebou je napsaný že to podporuje GH3 kytaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Já co jsem četl preview, tak to vypadlo dobře, jen trošku měli výhrady k nástrojům.. Pokud máš někde odkaz na zdroj, tak to sem prosím postni, protože by mě opravdu zajímalo co je na tom tak špatného a k čemu měli výhrady, mám hru předobjednanou a nerad bych vyhodil peníze za špatnou hru. díky koukni sem tady je recenze hry,kytary i bubnů bohužel vše v angličtině http://xbox360.ign.com/objects/142/14272823.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 a půjde s kytarou z GH 4 hrát i GH 3 a třeba i GH 2? a RB1 a 2 půjde to už je jisté že jo? :) uvažuju, že bych si koupil GH 4 + kytaru a pak stáhnul GH3,GH2,RB1 a RB2 a měl opravdu velký arsenál písniček :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Půjde - GH IV je kompatibilní se všemi GH i s Rock Band... Na xbox už to je, na ps3 mají nějakou softowou chybu, ale plánují to vyřešit.. BTW - někde to tu už je, myslím, že jsem to psal hned v prvním postu:? EDIT: Ta recenze mě pěkně zklamala, nevím jestli tomu věřit nebo ne a popřípadě jestli se rozhodnou pro Guitar Hero 4 a nebo Rock Band 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 taky uvažuji o Rock Band 2 no u bubnů je želený pedál ale sou bez činelů no a u GH mi příde lepší kytara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 no tak já chci jenom kytaru, takže by pro mě bylo asi lepší GH říkáš? Ale zase jestli má být GH 4 nic moc :( no je to těžké...co nejvíce vyčetli GH4 v té recenzi, číst se mi to nechce a už si to nepamatuju, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 no tak já chci jenom kytaru, takže by pro mě bylo asi lepší GH říkáš? Ale zase jestli má být GH 4 nic moc :( no je to těžké...co nejvíce vyčetli GH4 v té recenzi, číst se mi to nechce a už si to nepamatuju, díky no pokud chceš jenom kytaru tak určitě GH 4 rock band vychází jen full kit no a pokud by tě nebavila hra tak si můžeš přece jenom ten rock band stáhnout nebo koupit a hrát to na gh kytaře jinak recenze kytary z GH 4 na ign 8.9 ale radši bych počkal na recenzi na tiscali.games nebo na hrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.