DeSmond Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Rozhodl jsem se, že si konečně pořídím celý "hudební set", tedy kromě kytary i bicí a mikrofon. Otázka zní, jestli si pořídit Rock Band set nebo Guitar Hero set. Osobně mě víc láká GH set. Je sice dražší, ale vypadá lépe. Co byste mi doporučili (z hlediska kvality provedení, kompatibility mezi díly atd...)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Kup si RB 2 set, prostě luxusní, propracovanej. Nejlepší volba. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Ten ale asi jen tak neseženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 tata mi tam bude taky obednavat k vanocum ten set a chce ho objednat uz ted, tak dam vedet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Predator5552 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 No na www.guitarheroshop.cz maj celý Rock Band za 2499Kč Tak myslím že volba je jasná. Navíc já mám Guitar hero a upřímně bubny jsou lépe provedený ale zase se nechovaj jako bubny. A hrál jsem i Rock band a tam to je super odpružený a navíc poloviční cena. Takže pro mě volba jasná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Predator5552 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Ok. Určo dej vědět. Hlavně dodací lhůta mě zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 guitar hero se mnohem vic rozbiji nez rockbandovy bubny, guitar hero casto odejdou ty tlakovy sensory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Plánuju si koupit nějakou s těhle her , mohli byste mi doporučit jakou ? Je v tom vůbec nějakej rozdíl ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 vyber podle tracklistu, tam kde bude víc skupin co posloucháš, tu ber :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 přesně tak , pokud bys to chtěl ale čistě po technické stránce tak podle mě je lepší rock band , můžeš tam mít vlastní fanoušky,poskládat si vlastní tracklist koncertu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Jestli chceš něco pořádnýho, tak si kup DJ Hero, je to to samý akorát máš mixážní pult u toho místo kytary.... :-D Ale jinak bych volil Rock Band, jelikož je na něj přes 800 přídavků.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braz Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 guitar hero 5 je vcelku dost dobrý nevim co vam na nem tak vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.net Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 guitar hero 5 je vcelku dost dobrý nevim co vam na nem tak vadí nejspíš málo inovací a ždímání téhle značky.. ale já bych řekl že je to prostě pořád hodně zábavná a náviková hra hlavně v kolektivu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wizi1337 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Engine slusnej, ale nema na GH:SH/VH, slide noty zatim nejlepsi v tomhle dilu, uz se to da i hrat.. Songy ze zacatku nic moc, at uz na poslech, nebo podle obtiznosti..me se to teda nelibilo Posledni pisnicky jsou super, zabava to hrat, ale nic super tezkeho tam neni Je to jedna z lehkych FG 5* na X guitar a i lehky FGFC, ale k tomu mam jeste daleko (70+/85) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 čus hoši, heledte kdyz zapnu v xku hru guitar hero 4 tak se mi při nějakym loadingu ukazuje ovládání na joypadu,....ale dkyž chci dát jakejkoliv mód hry tak mi to napíše že mám připojit kytaru...kde se to tam prosimvas nastavuje?za boha to nemuzu najit.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Nejde hrat na joisticku World tour.....Jde pouze GH2,GH3 a Aerosmith Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 a proč tam teda bylo rozvržení joypadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 To fakt nevim ale v demu to jeste slo na joypadu.......ja jsem se o to taky zajimal fakt to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Čau může te mi poradt prosím kde mam sehnat guitar hero 5 na netu za rozumnou cenu a aby to měli skladem?Ja sem to nesehnal skladem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 http://guitarherostore.cz/product.php?id_product=13 jestli je to rozumna cena to uz si musis rozhodnout sam ale jinde uz tezko sezenes...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Jo dík ale ja bch potřeboval tak do 2200kc pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 A není to jedno jestli 2200 Kč nebo 2500 Kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Asi máš pravdu tak dík.Objednám to odsud jak jste me psali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Jako koukej, dá se najít i pod 2000, ale není skladem, takže bys musel čekat, až ho objednají, doručí a pošlou...Já jsem takhle čekal i měsíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Tak jsem si to objednal a napsali me že to nemají skladem smejdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.