Senpu Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 na JRC ted bylo za 900 GH 5 + kytara ale uz asi neni skladem vyzkousej tady http://www.guitarheroshop.cz/xbox-360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 na JRC ted bylo za 900 GH 5 + kytara ale uz asi neni skladem vyzkousej tady http://www.guitarheroshop.cz/xbox-360.html Senpu to je to sami jak guitarherostore.cz jak sem mu radil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 dík už sem to objednal jak jte me psali a na tom jrc to je na ps2 už jsem se na to koukal pred tím.Ale stve me ze to nemaj skladem a napsali me to až mejlem když jsem si to objednal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Senpu to je to sami jak guitarherostore.cz jak sem mu radil jo aha xD ja se nedival jen sem videl jinej nazev tak sem to dal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Čau tedka skousim poprve zapnout vsecko cajk jenze po ukazkach se to sekne a dole v pravo bezi furt to kolecko a dal nic newic co stim.Kdyz to chci nainstalovat na hdd tak se to sekne na 2 % a napise to cant read media dick vyčistete bla bla bla..Přitom je to uplne čiste.Skoušel jsem to s postavenym i položenym xboxem.pls poradt efkt newim.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Špatně vypálená hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Je to originál Problém vyřešen sice až po 5 nainstalováno na hdd ale už to je. PLS LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heslařřř Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Ahoj jsem to nový , a stahl jsem si na Guitar Hero World Tour z Czshare. Boužel je to zaheslovane , ale ja tam u toho taky napsané tohle Guitar Hero: World Tour -> Xbox 360 Region Free! 2nd wave Upload only for !www.console-forum.net! <- Best cosole forum in Czech Republik :) Check in abgx360 1.0.0 (log is in RARpack) Have FuN!!! :D x360??->>4ev3r!!! CoD5 Private clan -> [CZ23] takže jestli někdo víte heslo tak ho napište dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajdaaa Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 cau chci se zeptat jestli jde hrat guitar hero 5 i na normalnim ovladaci... nebo budu potrebovat kytaru nebo tak... diky za odpovedi :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 jenom kytara bubny a headset nebo mikrák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 S ovladacem si zahrajes pouze GH2,3,Aerosmith a mam pocit ze i Metallicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LLcz Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 zdravim....chtel jsem s kamaradem hrat guitar hero pomoci dvou ovladacu (ne kytar), ale neslo nam to, jelikoz jsme museli mit headsety nebo mikrofony....muzete mi poradit jak to jde hrat ve dvou, abychom hrali v te hre na kytary nebo na bubny (pomoci ovladacu)....headset mam jenom jeden a zkratka nam to neslo ve dvou spustit.....furt to po nas chce mikrofon...diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sider Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 To se vám nepodaří, jde to hrát pouze s nástroji, ale myslím Guitar Hero 3 jde i s ovladači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Zdravím, Před časem jsem hrával Rock Band na PSP. Nyní jsem povýšil na Xbox a hned jsem se poohlížel po titulech jako je Guitar Hero a Rock Band... Z videí mě to docela chytlo, dokonce jsem ochoten si k tomu koupit tu kytaru. Ale mám tu problém. Koukal jsem na opravdu hodně videí na YT z GH a pořád mi není jasný princip hry... Tedy samozřejmě vím, že musím mačkat klávesy tak jak jezdí ty "čudlíky", ale jsem trošku zmaten když koukám ve videích na to "brnkátko" (nevím jak jinak to nazvat). Opravdu nechápu kdy a proč to ty borci, co na tom hrajou, mačkaj. Nejdřív jsem myslel, že se to musí mačkat pořád, ale když koukám na videa tak tam chvilku brnkaj a pak oběma rukama mačkají ty barevné klávesy... Jindy zas mu tam jedou za sebou např. samý zelený a on místo mačkání, zelenou jen drží... Začínám v tom mít guláš a tak jsem doufal, že nějakej borec by mi to mohl nějak vysvětlit... Díky moc a THX samozřejmostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gallic Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Princip je jednoduchej a snad v kazdym dilu je tutorial.Vysvetlovat to do podrobna to bylo na dlouho ale hrani je takovy ze zakladni noty se hrajou zmacknuti prislusny barvy+brknuti a ty zarici muzes jen mackat na hmatniku bez brnkani navic se jednotlivy noty daj zleva postupne domackavat. A us treba na medium na tohle stejne zapomenes protoze to budes mackat jak zbesilej a poprvy te budou bolej strasne prsty protoze se nedokazes uvolnit ale kazdej jednou zacina a po pul roce se budes divit jak si tu a tu skladbu nedokazal driv dat na medium kdis je to tet tak jednoduchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Chtěl jsem se zeptat jakej díl GH by jste mi poradili do začátků? Plánuju kytaru a tak by mě zajímalo jakej díl je pro mě vhodnej v poměru co nejnižší obtížnost/kvalita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 GH 3 je zbytecnost, uz to je zastaraly, GH 4 world tour je dobry, jsou tam pekny pisnicky, v GH 5 jsou dle me horsi skladby ale vzhledove to je zase o kus dál, vypadá to pekně. U me ale vítězí Rockband 2, ma jiny styl grafiky ktery nemusí někomu vyhovovat, je jednodusí, je tam ale dobre udelana kariera. Absolutní vítez je rockband beatles, je to sice na kratsí dobu, ale je to nářez ( pokud máš rád beatles- aspon trochu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braz Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 kasli na guitar hero a radsi si sezen rockband da se to vsecko sehnat na www.guitarheroshop.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wizi1337 Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 s timhle jako old school GH player nemuzu souhlasit.. GH 3 je jeden z nejlepsich dilu, skvely setlist, super charty..GH:WT je shit, od te doby to jde trochu dolu..pokud bych vybiral jednotlivy dily, ktery koupit, pak urcite GH 3, GH 5, GH:SH, nejlepsi dily, IMO GH 5 ma dal hodne dobry setlist, akorat zacatek je nic moc RB 2 je totalni shit, kariera neni udelana dobre, spis naopak, vsechno komplikovany a nudny, neznam snad nikoho, kdo by hral celou karieru RB: Beatles radsi komentovat nebudu, to uz je epic fail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Ahoj chci se zeptat jestli je tu někdo kdo má originál Guitar Hero 5 a má k němu manuál kde je ten kód a ví, že na net se přiojovat nebude. Díky, jedná se mi o ten kód :) (Hlavně ho nepište sem!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Tam je nějakej kód? To budu muset teda využít :D. Mrknu na to, ale o co jde? Pokud by to bylo něco pro mě zbytečnýho, tak bych ti ho nabídnul, ale předpokládám, že to budou nějaký bonusový songy nebo něco podobnýho, což využiju, tak asi smůla no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Je to kód který využijes na exportování songů ze hry do jiného dílu, konkrétně jediná možnost je nyní do Band Hero... Do BH a GH5 můžes importovat songy z dílů od World Tour ale od každýho musíš mít kód, GH5 je zabuglý a já mám Band Hero, tak jsem si chtěl songy z GH5 naimportovat do databáze BH, kapiš ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 zdravim, chci se jenom ujistit že u GH je zpětná kompatibilita s kytarama (např. když si koupim kytaru ke GH 5 tak ji můžu použít i na GH IV, III, ....) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Je to kód který využijes na exportování songů ze hry do jiného dílu, konkrétně jediná možnost je nyní do Band Hero... Do BH a GH5 můžes importovat songy z dílů od World Tour ale od každýho musíš mít kód, GH5 je zabuglý a já mám Band Hero, tak jsem si chtěl songy z GH5 naimportovat do databáze BH, kapiš ? :D Aha, to jsem myslel, že jde i bez kódu. Já mám právě originálky BH a GH5, ale asi tě zklamu. Taky mi nesedí GH5, ale myslel jsem, že jsou songy jen nevyhovující pro mě. Ale když vidím, že asi ne, tak bych rád ten export vyzkoušel a předpokládám, že víckrát kód použít nepůjde :(. zdravim, chci se jenom ujistit že u GH je zpětná kompatibilita s kytarama (např. když si koupim kytaru ke GH 5 tak ji můžu použít i na GH IV, III, ....) ? Ano, jakákoliv kytara k xboxu ti bude fungovat ke všem dílům GH a dokonce i RB ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Aha, to jsem myslel, že jde i bez kódu. Já mám právě originálky BH a GH5, ale asi tě zklamu. Taky mi nesedí GH5, ale myslel jsem, že jsou songy jen nevyhovující pro mě. Ale když vidím, že asi ne, tak bych rád ten export vyzkoušel a předpokládám, že víckrát kód použít nepůjde :(. Jak to myslíš nevyhovujicí? Mě se jedná o hru na bicí - nemám dva pedály a nemůžu hrát Expert+, ale na GH5 je bug, který funguje tak, že písničky s Expert+ obtížností mají dvojitý pedál i na Expert, jen to nevidíš, tím jsou ale písničky (Které mají X+) na Expert nehratelné :( Jinak hra je v pořádku, v Band Her tohle už opravili... Edit: Activision řekli, že to v GH5 nepůjde opravit ani patchem :(... Přečti si http://5frets.com/262/guitar-hero-5-bass-drum-glitch-expert-players-fail-songs/ tam je to přesně vysvětlené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.