D4rkSh4d0w Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 kytara na PC je vlastne stejna jak u XBoxu 360 Guitar Hero 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 tak by potom mělo jít... no napsal jsem na podporu microsoftu tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 funguje to na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Guitar Hero 3 - další rekordman Jsi dobrý v Guitar hero 3? Myslím dobrý s porovnáním skore Daniela Johnsona. Těžko. Je to totiž rekordman který je zapsán v Guinessově knize rekordů za největší skore ve hře. Na XBox 360 verzi udělal neuvěřitelných 890,971 bodů na "Through the Fire and Flames" od Dragonforce na obtížnost Expert. Minulý rekord byl nastaven na 880,920 bodů od Chris Chike. Johnson svůj výkon prezentoval na 24-hodinovém Marathonu v Blockbuster v Dallasu, kde vysupoval na projektu Vzdělání je svoboda. Jaké skore uděláte vy? :-) zdroj: playstation.hodnoceniher.cz dávám to sem pro zajímavost (a reklamu samozřejmě :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 tady je video : http://www.youtube.com/watch?v=-9ao_vOsZkg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkSh4d0w Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 jo, je tu lepsi video... jinak ja se ted ucim na Hard :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 no já se taky učím , ale chtělo by to kytaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 vypada to, ze jsem v tom pripade asi nejlepsi : :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Zdravim, chtěl jsem se zeptat na co je ve hře Guitar Hero III takovej ten malej sráč co je k tomu přibalenej viz: 1:36 ;) To jako nemůžu připojit tu kytaru normálně hned přes bluetooth? Jinak mě sem můžete popsat i zážitky z téhle hry a jestli jí má cenu kupovat:) thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 tu malu sprostost strcis do PS3 ... stlacis gombik na gitare a si pripojeny... a hras :) inak ppc hra...fest maniacina..hral som to 8 hod vkuse .. necitil som si malicek :D odporucam ti tu hru... no skor by som si teraz kupil Rock Band :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 tu malu sprostost strcis do PS3 ... stlacis gombik na gitare a si pripojeny... a hras :) inak ppc hra...fest maniacina..hral som to 8 hod vkuse .. necitil som si malicek :D odporucam ti tu hru... no skor by som si teraz kupil Rock Band :) ok díky...já právě než rock band tak spíš Guitar Hero 4 (to bude taky s bicíma a mikrákem), prej jsou u toho lepší ty bicí než u RB, že prej nebudou mít takovej plastovej zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Ta kytara je napájena z těch baterek co jsou k tomu jo? :dozey: dá se to aspoň nějak dobíjet přes PS3?? PS:nechápu proč to bylo přesunuto do Xbox kategorie :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 Nikde jsem tu nenašel thread na tuhle chystající se hru - jde o pokračování série guitar hero s tím rozdílem, že nyní se vývojáři trošku inspirovali Rock Band a přidali nám další tři nástroje. Tentokrát nebudeme hrát na kytaru sami, ale bude možné hrát hned se třemi dalšími kamarády, jde tedy o 4 nástroje a to kytary, bas-kytara, bubny a mikrofon. Velká výhoda, kterou má Guitar Hero World Tour oproti svému soupeři Rock Band je zpětná kompatibilita nástrojů se všemi předešlými díly Guitar Hero a podle dostupných informací, které jsem našel na webu budou nástroje kompatibilní i s Rock Band 1 a snad i jeho pokračováním Rock Band 2. Druhá výhoda, tedy alespoň v naší malinkaté zemičce je bezesporu cena - na jednom internetovím obchodě je plný bundle (tedy kytara, bubny a mikrofon) v předprodeji za cca. 5 200,-Kč, cože je sice pořád dost, ale ve srovnání s Rock Band 1 bundlem, kde stál bundle 8 000,- Kč, velký rozdíl. Hra má vyjít již 28. října a jsem zvědavý, jak to celé dopadne, protože kolem tohoto data má vyjít i Rock Band 2. Jen taková malá zajímavost - v GH: World Tour budou i takové postavy jako Sting nebo Ozzy Osbourne, jejichž pohyby byly nasnímány přez Motion-Capturing, takže se máme na co těšit. Tady ještě odkaz na homepage http://worldtour.guitarhero.com/ PS: Uvažoval už někdo z vás, že by si hru pořídil? PPS: Pokud tu už takovýto topic je, tak jsem ho nenašel a omluvám se. Tento pak klidně smažete. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 Tak se nám o měsíc posunulo vydání hry v ČR - dnes mi psali z eshopu a hra vychází až 20. listopadu 2008 :cry: Snad je to ale už konečné datum!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 hru stahuju, ale pro ps2 trochu divné že by x verzi odložili nicméně možné to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ^^ já jsem slyšel že to na ovládači nefunguje , ale budu rád když to zkusíš a napíšeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 jak jako nejde? proč by to nešlo...hlavně odkdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 to já taky nevím ... však to zkus a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 No myslím, že na ovladači to nepůjde - tedy alespoň u Rock Bandu si na ovladači nezahraješ a potřebuješ nástroje... Nevím jestli s tímto příjdou i u nového GH. Jinak to odložení taky nechápu - na Xbox Live jsem už viděl v sekci Out thit Week, že už to vypustí... V ČR je zase všechno opožděné, ale to mi tak nevadí, hlavně aby to vůbec bylo. Rock Band se u nás nedá pomalu sehnat a když ho náhodou najdeš, je to za obrovské peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Tak co sem slysel tak vazne na gamepadu nejde, musis mit alespon mikrak(pry staci headset) abys vubec neco zahral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 a když mám na ps2 mikráky ze singstaru? to by mohlo být kompatibilní ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Tak to netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 ja uvazuju o koupi origo protoze bych chtel konecne k tomu nejaky nastroj asi kytaru ale jen kdyz by byla kompatibilní s aerosmith a GH 3 ktere uz mam vypalene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 GH IV je kompatibilní se všemi GH a na Xbox 360 bude kompatibilní i s Rock Band a Rock Band 2. U PS3 je nějaký soft problém, který plánují odstranit.... Teď se bohužel objevil nějaký problém s nástroji, něco ohledně bubnů a povolování nějakých šroubů u činelů... Doufám, že se to nějak vyřeší, protože se na tuhle pecku moc těším!!! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Guitar Hero World Tour jsem hral, na ovladaci vubec nejde hrat, minimalne musite mit headset, abyste mohli alespon zpivat. Plnej bundl (vsechny nastroje) se da sehnat za 4999. Mozna jezisek prinese... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.