ryder Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 ja sem svuj problem vyresil jednoduse: Predobjednal sem si GH4 komplet se vsema nastrojema a uz si jen stahnu RB1 a RB2. Me je jedno jestli budu mit nastroje RB nebo GH, ale uz mam kytaru z GH3 a sem s ni moc spokojenej, tak snad to s tema nastrojema nebude tak spatny. Stejne mam radsi GH nez RB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Nehráli jste náhodou někdy GH:aerosmith? Přemýšlím, že bych pořídil i tohle, ale jestli to za to vůbec stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Dnes jsem četl recenzi na jednom ze zahraičních serverů a GHIV: World Tour dostalo 89%, což není vůbec špatnej výsledek!!! Rock Band 2 skončil s otrošku lepším výsledkem a to 91%.. Podle mě je to celkem zanedbatelny, tudíž pořizuju GH IV, ktery nebude tak těžky v Evropě a v ČR sehnat!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 nevíte jestli to bude i na PC? nikde jsem o tom nic nenašel což mě dost mrzí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Prosím napište někdo jaké to je. četl jsem, že ještě horší než GH3, že ta tvorba písniček zní pak jako vyzvánění na mobil-ty staré........ nevím jak si na to přišel.. sami interpreti pro vývojáře nahráli kytarový a bubnový sóla takže to bude lepší než u GH 3, kde mě to vyhovovalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Lidi nevíte někdo jestli jdou použít mikrofóny z LIPS do Guitar Hero 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Konečně se distributor rozhodl vypustit hru i v ČR a tak mám konečně celý balík doma - zatím můžu říct, že jsem hodně spokojenej.. Kytara, mikrofon i bubny šlapou jak hodinky, jediny z čeho mám strach je, že bubny po čase ztratí částečně svoji citlivost, ale snad tomu tak nebude!! Kdyby náhodou měl někdo chuť zahrát, tak dejte hned vědět!! You ROCK!!! EDIT: Tak po dni intenzivního hraní mi u bicích odešel červený buben, zatím to řeším s prodejcem a snad mi to uznají jako reklamační vadu. Jen doufám, že mi to užnají a u dalších se to už nebude opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Někde jsem teď četl, že jsou kompatibilní s RockBand2, ale nevím jak s GH: World Tour... Každopádně u Guitar Hero se dá použít i standartní mikrák co je originál k xboxu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiruzik Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Marwa: Ahoj, psal jsem ti soukromou zpravu? Jak vypada to reseni problemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 já jsem ti na tu zprávu odpovídal... Ale pokud ji nemáš, tak to vypadá dobře a buben mi vymění za nový. Bohužel musím poslat celý balík zpět, ale co už.. Ptal jsi se, jestli bych GH: World Tour kupoval znova - za sebe můžu říct, že 100%.. Je to super hra i v singlu a pokud někdy doma děláš nějaké párty, tak si užiješ kopu srandy.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiruzik Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Marwa: Zprava mi prave neprisla.. ja co jsem cetl, tak ted uz je nejaka nova serie, ktera nema ten povrch cinelu vroubkovany, ale uz je hladky.. a ty by snad mely byt ok.. Jaky mas povrch cinelu? Ten texturovany (vroubkovany) nebo uz ten hladky? Ja jsem si je koupil prave dnes, tak mozna jiz o vikendu napisi, ze je mam rozbity take :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 prosim jak pak funguje ten headset??? co to dela a jak se to dela??? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Někde jsem teď četl, že jsou kompatibilní s RockBand2, ale nevím jak s GH: World Tour... Každopádně u Guitar Hero se dá použít i standartní mikrák co je originál k xboxu.. teoreticky i tedy jakýkoliv 2,5mm jack mikrofon + sluchátko ....ne? :D jinak Lips mikráky mám a pro Rock Band2 má vyjít patch aby fungovali :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Myslím že mám ty hrubší nebo spíš měl jsem... Ale mě se nepokazily činely ale jeden velký buben - červený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiruzik Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Marwa: ja vim, ale podle tech cinelu se pozna stara/nova serie.. pokud mas zcela jemne cinely, mel by si mit novou serii.. ackoli ani ta neni dokonala a cinely trosku zlobi, ale to se da spravit kusem izolepy, co jsem pochopil.. u te stare serie prave zlobil predevsim cerveny buben.. aspon to je to malo, co jsem vycetl.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Zkoušel to už někdo kdo má jen headset ,musí to být asi o ničem ne?Přece jen asi kytara je kytara ,jen tak se ptám ze zvědavosti headset mám ,ale jestli to stojí za stažení bez těch hraček asi ne co?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiruzik Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Pennywise: No pokud te zpivani bavi, tak by to nahodou v multiplayeru mohla byt sranda :D (tedy jestli mas xlive gold).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 A eště lidi ,možná o tom byla už tady řeč ,ale chci se zeptat jestli samotná kytara se dá pořídit někde nebo jen s hrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Nevím jak je to u nás, ale na eBay je jich mraky... U nás v obchodech jsem viděl jen kytary a ostatní nástroje u her!! Ještě k těm problémům s bubnama - dneska jsem se nasral, že nebudu čekat na reklamaci a bubny jsem rozdělal.. Nestačil jsme žasnout jak je to uvnitř jednoduchy :wohow:, ale abych přešel k věci - všiml jsem si, že výrobci s výrobou tak spěchali, že připájeli i neodizolované dráty, takže jsem to musel přepájet a bubny už teď fungují. Takže jestli měl nebo má někdo stejný problém jako já (nefunkčnost jednoho z bubnů po nějaké době hraní), tak za tím můžete hledat tohle. Kdyby s tím někdo potřeboval poradit tak se stačí jen ozvat, je to fakt jednoduchý zásah a zbytečně čekat na reklamaci několik dní nebo i týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 prosim jakej je princip hrani GH s headsetem?? mam kytaru, a zajimalo by me co dela ten headset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 můžeš zpívat písničky co jsou ve hře , prostě karaoke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 mam taky dotaz : kdyz mam GH3 s kytarou a koupim si GH 4 full bundle pack .... tak jestli by to slo hrat jeden na kytaru(to je kytara z GH3) jeden na basovku (kytara z GH4) a ostatni mikrofon a bubny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiruzik Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 krystof94: ano, slo by to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 krystof94: Určitě by to tak šlo, já to tak dělám... Sice mezi kytarou z GH3 a z GH4 je menší rozdíl, ale na funkčnosti to nějak nebírá. V zahraničí dělají i set kdy k bundlu GH4 přidávají zadarmo další kytaru, ale u nás se toho asi nedočkáme :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 to ze headset je na zpivani me taky napadlo kdyz to je misto mikrofonu, ale jak to funguje ve hre (princip hrani)??? např kytara= behaj tam ty barevny kolecka a ja musim mit zmackle prislusne tlacitko + brnknout. diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.