PeterCent Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Tak kdo jedete na G-Unit se podívat, podle oficiálních informací tam bude G-Unit ve starém složení tzn 50 Cent, Llloyd banks a Tony Yayo ! Já už mám lístek doma a těši mse jak malej jarda ! a Vy ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Jedu to fotit, jsem na to zvedavej, i kdyz 50satnika nemusim, tak se na to rad podivam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Co stojí lsítek? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Co stojí lsítek? :) Nevim jsem VIP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 pred 3 tydnama stal okolo 900 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 elektropunker ! tak zrob 1000 fotiek ! a potom to tu upni .... :D bo ja nejdem :( kua..nemam odvoz do blavy ! zabijem otca a ukradnem mu auto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 PC pokus se propasnout tu kamerua pak mi posli milion DVD s nim :D:D:D:) budu vdecnej klidne i naky ty $ dam ale naser se hned k podiu :D:D:D je skoda ze nejedu :(:( nasi by me ani do praglu nepustily :(:( kua snad se o sebe dokazu postarat ne :D:D:D:D:(:(:( ale upe to fotte a PC ty to toc !!!!! :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Jeste nevim, jestli budu mit listky z prace (pokud ano tak si to radeji uziju jako host) pokud to budu mit jako pracovni cinnost, tak je jasne, ze sem fotky dam. Jako to bylo treba se snoopem. Jinak s tou kamerou nevim nevim, jestli te pusti, prohledavaji a na tuhle vec musis mit specialni photopass, pri kterem te tam pusti s fotakem a to jeste jen na 3 pisnicky a pak konec a nepusti te ani na koncert (protoze mas u sebe fotak ci kameru), pokud tam nemas zname u kterych si to ulozis, protoze nekde nechat v uschovne fotak + prislusenstvi za 120 000 to si radeji ten fotak necham u sebe a pujdu domu. Proto pro me bude lepsi jit na koncert jako normalni navstevnik, nez jako prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 já si beru svuj mini foták kterej de schvoat do ponožky ! takže jako krása.....sice kvalitka bude menší ale aspon něco...a kamera nevyjde no......von je tam zákaz i fotáků takže v píči je to ! jinak ty lístky před podium stojí 990 (ten mám já) a pak ke stání 790 a k sezení 890 ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 já si beru svuj mini foták kterej de schvoat do ponožky ! takže jako krása.....sice kvalitka bude menší ale aspon něco...a kamera nevyjde no......von je tam zákaz i fotáků takže v píči je to !jinak ty lístky před podium stojí 990 (ten mám já) a pak ke stání 790 a k sezení 890 ! :D Jako nevim jestli to to vyjde i v ponozce, protoze te projizdeji takovou tou tyci na kovy a pokud ma kovove telo tak zacnes pipat. Takze byt tebou tak si to dam jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 já myslel, že tenhle skončil :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 já myslel, že tenhle skončil :roll: Jak vidis tak ne....byl to jen nejakej komercni tah, aby lide kupovali vice alb, protoze si mysli, ze uz je posledni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 já myslel, že tenhle skončil :roll: Musi vyrjezovat co nejvice...pokud to myslel vazne ;)...spis uz nebude nova deska..ale konciky mozna... nevim ;) nebo dokonci nejakou tour...kdo vi ;) ale vidim to jako dobry komercni tah...Jinak tam nejdu :P Fuck G-UNOT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 nebo spíš.. jdete dneska někdo na Mindless Self Indulgence? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 elektropunker ! tak zrob 1000 fotiek ! a potom to tu upni .... :D bo ja nejdem :( kua..nemam odvoz do blavy ! zabijem otca a ukradnem mu auto :D Lol,ako daleko to mas od Martina? :D Ja idem do Blavy nan ho,este s dvoma Chalanmi...Neznasam ho,ale presvedcili ma :D Punk 4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 ja bych tam nesel uz jen kuli tomu ze to tam bude samej hoper dementni a navic koncerty nemusim to si radsi zajdu na monster trucky nebo motorky atd pste nejsem nici tak velkej fanda nato abych sel na jeho oncert a dal za to litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 ja bych tam nesel uz jen kuli tomu ze to tam bude samej hoper dementni a navic koncerty nemusim to si radsi zajdu na monster trucky nebo motorky atd pste nejsem nici tak velkej fanda nato abych sel na jeho oncert a dal za to litr to já sem zas velkej fanda....a litra za lístek dám....těši mse prostě !:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Lol,ako daleko to mas od Martina? :D Ja idem do Blavy nan ho,este s dvoma Chalanmi...Neznasam ho,ale presvedcili ma :D Punk 4ever kto powedal ze som z martina :roll: nesom z martina.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: skadial si to zobral ? :lol::lol::lol::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 kto powedal ze som z martina :roll: nesom z martina.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: skadial si to zobral ? :lol::lol::lol::blink: kua jed taky...na slovensko taky jede...takovou blbost děláš a nejedeš ! do takovejch prdelí jako je čr a sr jede jen jednou ! :cheesygrin::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 ty vole ! sak ja xem ist aj mam prachy..ale nemam odvoz blava je odomna cca400 km !!!!!!!!!!!!!!! nemam odvoz a moj foter ma do blavy sameho vlakom nepusti..no sameho..asi 5 ludia by sme sli..... kua 1299 sk na sedenie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Neidem na ten koncert z troch dovodov: 1) Fiftyho vobec nemusim, umelcov si predstavujem torsku inak... 2) Vekovy priemer na koncerte bude 14-15 rokov :roll: ... 3) Komunikacia s publikom bude nulova, kdeze vacsina absolutne nevie, o com spieva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Neidem na ten koncert z troch dovodov:1) Fiftyho vobec nemusim, umelcov si predstavujem torsku inak... 2) Vekovy priemer na koncerte bude 14-15 rokov :roll: ... 3) Komunikacia s publikom bude nulova, kdeze vacsina absolutne nevie, o com spieva... jedu tam z těhle důvodů : 1,Fifty je pro mě nejlepší, prostě to tak je a je mi u prdele že je komerční 2,komunikace u mě v pohodě, texty si překládám a anglicky rozumim celekm dobře ! Takže vim o čem zpívá 3,ostatní lidi co tam budou sou mi u prdele, jedu tam s partou z Budějc a z Plzně bude nás okolo 10-15 takže cajk ! :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Neidem na ten koncert z troch dovodov:2) Vekovy priemer na koncerte bude 14-15 rokov :roll: ... 3) vacsina absolutne nevie, o com spieva... 2)aha... no ty si king bo mas o 1 rok wac... 3)ale ked poride ,,the game" tak kazdy vie o com spieva ne? jak keby 50 cent mal vlastny jazyk... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 omg vy ste magori ne se tady hadate o fiftyho :D kdyz na nej nejedete tak sem nelezte ja sem tak sice taky nejedu :D ale libi se mi jeho styl ikdyz neviom neco o com zpiva proste je to borec chááápete :D:D:D muj post je bezviznamnej chcu se vyjadrit :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 2)aha... no ty si king bo mas o 1 rok wac...3)ale ked poride ,,the game" tak kazdy vie o com spieva ne? jak keby 50 cent mal vlastny jazyk... :? Dakujem ze si mi povedal ze som KING (tym je T.I.) :lol: , velmi si to vazim ;)a k tomu Gamovi... ja som niekde hovoril ze ludia na festaku vedeli o com spieva? Sa spamataj... ako jeden z malej mensiny co tam bola rapovala s nim... takze Chill out a zobrat do ruky slovnik :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.