Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosba o radu (mám nový flash - změna vypalování)


melldy

Otázka

Zdravím,

doposud jsem měl flash LT2 a vypaloval jsem podle tohoto návodu: http://console-forum.net/tema/137761-jak-zkonvertovat-lt-3-0-iso-na-lt-2-0-iso

Ale s tímto flashem mi nešlo hrát max payna 3 a Dark siders 2, tak jsem si dnes nechal přeflashovat xbox na LT3. a když tam dám DVD s isem vypáleným a upraveným podle návodu výše tak hru nespustím.

Chtěl bych poprosit o radu jak mám správně vypálit aby mi to na novém flashi chodilo. Nemám tu "super" vypalovačku co vypálí celou hru a doposud jsem vypaloval jak to hází při 97% chybu, ale hra přesto chodí. Takže jestli stačí teď jen vypálit tu hru bez té úpravy na LT2 nebo jestli musím nějak uprovovat v ABGX nebo nějak jinak.

Omlouvám se jestli podobné dotazy tady už byly, ale je toho tu spoustu a nerad bych si ničil DVD tím, že to budu zkoušet. Jestli by se našel někdo kdo by mi poradil jak to správně vypálit budu velice rád.

Děkuji ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu