Hayamen Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 není zde nějaký postup?jako vypalovací program používám Nero dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 pocky jak to myslis proste stahnes hru, vypalis treba nerem na DVD a paris... :) jinak nvm jak to myslis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Dave: u ps2 a x360 si nemůžeš pálit jak se ti zachce.... Hayamen: a už si zkoušel nebo se naslepo ptáš? kup jedno dvd R+ jedno R- nejlépe Verbatim vypal to 4x rychlostí a zkus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Normalne... pokial mas Wiikey tak si stiahnes hru v PAL (Europska verzia) alebo aj NTSC (niektore hry idu aj v NTSC-U [americky region]) a napalis to, ho aj cez Nera, alebo Alcohol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Normalne... pokial mas Wiikey tak si stiahnes hru v PAL (Europska verzia) alebo aj NTSC (niektore hry idu aj v NTSC-U [americky region]) a napalis to, ho aj cez Nera, alebo Alcohol... Vsiml jsem si, ze vsechny Wii hry maji kapacitu do 4,35 GB. Znamena to, ze se hry na Wii prodavaji na 1 vrstvych DVD ci maji nejaky spesl format? :) Muze se stat, ze nove hry budou mit nejaky Update a uz na Wiikey nepojedou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 to si nemyslím, jaký update :) no bavil jsem se s evilstou a jdou i hry z Gamecube, které rovněž napálíš na dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 2Brento: zatial (a asi to tak aj bude) budu hry iba do kapacity jedneho DVDcka takze ziadne dvojvrstvove sa nechystaju... a co sa tyka updatov tak ked updatujes na najnovsi FW (zda sa mi) tak ti prestane fungovat Wiikey... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 shadow: jj to máš pravdu když updatuješ wiikey nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 omg na to mas jiny poradny jestly sis nevsiml todle je console forum a ne pc forum omg :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 a v neru to smahnu jako data?? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 hru stáhneš v image.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 shadow: jj to máš pravdu když updatuješ wiikey nefunguje Takze kdyz mas wiikey, nemuzes pouzivat kanaly a pripojeni k inetu ? Tim myslim treba ten novy update s novou Operou? Cetl jsem, ze se chysta oficialni ceska komunita s veskerou funkcionalitou jako v ostatnich zemich, to by pak nejelo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Takze kdyz mas wiikey, nemuzes pouzivat kanaly a pripojeni k inetu ? Tim myslim treba ten novy update s novou Operou? Cetl jsem, ze se chysta oficialni ceska komunita s veskerou funkcionalitou jako v ostatnich zemich, to by pak nejelo ? proc by nemohlo ? :) sotftwarovy blok proti chipum dodalo nintendo az v jednom z poslednich updatu FW. edit : aha uz jsem to pochopil jaks to myslel :D :D ne update opery uz nepujde ale stara verze porad funguje (pokud ji mas) ... Davas docela zakerne dotazy :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 proc by nemohlo ? :) sotftwarovy blok proti chipum dodalo nintendo az v jednom z poslednich updatu FW.edit : aha uz jsem to pochopil jaks to myslel :D :D ne update opery uz nepujde ale stara verze porad funguje (pokud ji mas) ... Davas docela zakerne dotazy :D :D No ja sve Wii jeste nemam, mam ho prozatim pujcene a rozhoduji se, zda koupit s chipem nebo bez. Predpokladam, ze se startem ceske komunity Wii (ceskeho serveru) bude mozne zadat lokaci, bude tam nase jazykova mutace, bude pristupna predpoved pocasi a postupne i dalsi kanaly. To vse si vyzada nejaky update FW a tim padem implementaci ochrany na stavajici modchipy. Na jedne strane tedy stoji ISO hry a ejich pripadne hrani po inetu a na druhe strane standardni hry a plna funkcionalita Wii na inetu (ne ze by tam bylo neco tak prevratneho, spis je v budoucnu mozne, ze nejak omezi hrani her po siti bez nejake update). Teda pokud jsem problematiku spravne pochopil... Vi o tom nekdo neco? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 omg na to mas jiny poradny jestly sis nevsiml todle je console forum a ne pc forum omg :D ty ses nejakej divnej ne ? Spis na tebe omg.. Ano console forum.. to neznamena jen PSP forum.. a vis co je wii ?? Necekane konzole.. A vypalovani her pro konzoli se netyka konzoli? Jdi si zase lehnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 to je v hajzlu kdyz mas wii key nemuzes na net. a muzes aspon upgradovat fw abys mohl hrat hry co to poto be chtej. Nekdo rikal na chatu ze ne myslim dante pak tam prisli dva co mu to vyvraceli tak nekdo napiste jestli to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.