=>*SQUITTER*<= Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Zdravím, mám koupenou hru ICO HD, a mám ještě volný slot. Tak kdo by měl zájem, slot prodám za 210,--. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Srpen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 A nemáš i na Shadow of the Colossus ?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Srpen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 Jen Ico ... máš zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Srpen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 Škoda, chtěl bych právě to Shadow of the Colossus. A nekoupil by si to na se mnou na půl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Srpen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 Bohužel, jen prodávám. A zatím mám hromadu her, co musím ještě dohrát:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoshO Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Máš ještě stále to ICO na prodej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Ahoj, ano, stále na prodej. Máš zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.