mabonis Odesláno Srpen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Pravděpodobně jsem si bricknul psp. Hledal jsem na googlu, ale nějak jsem to z toho nepobral. Proto se chci zeptat je-li možně ho nějak spravit. Mám PSP 2004. Děkuji předem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 Jaký máš data code pod baterkou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mabonis Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Je tam napsáno 8C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Tak to už spravit nepůjde, jedině sehnat a přehodit základovku za funkční, to ovšem cenově výjde jak celý PSPčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinoinf Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Ńĺăîäí˙ óňđîě, ďđîńíóâřčńü ń ńóďđóăîé čńęŕëč íŕä ÷ĺě óăîđĺňü č íŕřëč î÷ĺíü őîđîřčé ńŕéň âîň ňóň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinoinf Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Íŕ äí˙ő ń ěóćĺě čńęŕëč ęŕęîĺ íčáóňü ęčíöî č ńîâĺđřĺííî ńëó÷ŕéíî íŕřëč ńŕéň íîâűé ôčëüě îíëŕéí áĺńďëŕňíî Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Pokuď je bazarově tak by to mohlo vyjít levněji. inač, podle mně je vždy šance že tam může jít pandora. Kámoš má 8D a Pandora mu funguje, ale další kámoš s 8C ale Pandoru použít nemůže :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mabonis
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Pravděpodobně jsem si bricknul psp. Hledal jsem na googlu, ale nějak jsem to z toho nepobral. Proto se chci zeptat je-li možně ho nějak spravit. Mám PSP 2004.
Děkuji předem za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.