killer23 Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 jezdim buď peugeot 206kou nebo seat Toled 1.6TDI a le nejvíc škoda favorit sice 1.3 motor z feliny snížená hlava upravený sání tuning muzika v kufru basák magnát a ještě tuba a pak mám ještě JVC a magnáty vejšky a basy v jednom a zesilovač TOXIC a tady je to repro těch magnátů http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feMenu=product&prodSelected=12673 tady je ta tuba http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feMenu=product&prodSelected=12733 a tady ten basák http://www.audioexpert.cz/subwoofery-auta/magnat-xecutor-1000 bohužel jen takhle fotky:-( pač nemám ani jedno foto v PC udělám pár fotek a hodim to někam jinak tady je ten zesík http://e-shop.infohit.eu/index.php?main_page=product_info&products_id=9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 No auto nemám. :lol: Ale chtěl bych strašně moc nějakýho mustanga. Nemáte někdo nadbytek takových aut? :) Primátor: kolik tě stálo? EDIT: Nějaký takový by mě stačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Sonnyz-tak pokud chces mustanga tak si pronajmy benzinku jako druhej barak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Sonnyz-tak pokud chces mustanga tak si pronajmy benzinku jako druhej barak.. njn. To chce být milionář. Sazka - pomáháme druhým k vítězství :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 jo??ti pomahaj mozna tak ke gameblerstvi a k tomu aby byli lidi o nejaky ty penize chudsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 mustanga nejlepe shelby z roku 67 ze? to je hezke chtiti ale uvazuj realne co spis muzes mit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 jinak presne tyhle mustangy jak si tam dal ten obrazek tak se mi libej..s tim krasnym zadkem..ale spis ja radeji jeste ty starsi..ty 65-73 myslim..nevim presne v autech se moc nevyznam ale myslim ze byli v tomhle rocniku..nebo se mi libej ejste takovy ty stary klasicky chevrolety ty ruzovo bily nebo modro bily..takovy ty krasny..jsem jednoho videl v bazaru jsem slintal jeste dalsi dva dny..takovy auto mit tak si ziju..;) jeste zit v americe a mit zivot jako pratele..to by byla pohoda sakra.. :( ;) :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 bmw nebo ferary only :pppppppp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 hmm ja no vlastne tata koupi auto triumph spitfire z 1. serie v cerny dovezou nam ho z nemecka teda doufam... podle me je to dokonaly auto... tady je link pro nejaky info. http://www.partaj.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=153 je to presne to cerny co tam je...teda ne tohle ale upne stejny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 hh asi nevite co s penezma ne?? :D nebo si je doma tisknete :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 mustanga nejlepe shelby z roku 67 ze? to je hezke chtiti ale uvazuj realne co spis muzes mit... Radši Fastback z roku 65 PAINkillerCZE: Taťka má BMW 316i. Celkem vklidu. Skoro žádná poruchovost oproti bývalému Opelu Vectra nevím přesněji. U toho Opelu se třeba v zatáčce urvalo kolo( několikrát). Prostě poruchový již od koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 vetsi fotku si sem nemohl uz vlozit ze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 jj ale ja budu mit bmw 318i ne 316 ...a natunenou takze vypada stokrat lip :D ale tak bude to moje prvni auto tak uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 hh asi nevite co s penezma ne?? :D nebo si je doma tisknete :D :D Proc? Dyt jenom ty pitomy novy predni blinkry na Cortinu me budou stat 3000,- :lol: Nehlede na tri-litrovej motor.... :D Primátor: kolik tě stálo? Me nic 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 tahle fotka je snad prvni na google co tam je :D si nasel prvni fotku a zkopcil ji sem ne?? :D jinak ten Triumph Spitfire je opravdu krasny auto..libilo by se mi ale par milionku podle me stat bude :D jinak me by se taky libilo..nebo tenhle mustang: popripadne tenhle: ale ten Spitfire je orpavdu krasny auto..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 kazdej tady mele o tom jakyho BMW bude mit atd ale zajimalo by me 1)kde na nej vemete prachy 2)kde vemete na benzin :D promin ale ten baworak taky nezere zrovna malo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 jj nekdy se i divim,ze byli tak krásný auta,kdyz je z roku vyroby 1991 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 ten triumph nestoji nekolik mega ale "jenom" 230 000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Primátor: kolik tě stálo? Me nic 8) No tak spíš kolik stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 jestli je pro tebe 230tisic "jenom" tak to je fajn.. :D mi na knizce ani tech 230tisic nemame takze.. :D..ja budu rad kdyz mi tamhle otec necha naseho opla astru ani nevim jakej to je..ale jeste takovy to hnusny vajicko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Primátor: kolik tě stálo? Me nic 8) No tak spíš kolik stálo? Ok, tenhle vrak stal kolem 40 000,- ale toe vazne vrak. A da se do nej 2x vic za renovaci :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 Primátor: kolik tě stálo? Me nic 8) No tak spíš kolik stálo? Ok, tenhle vrak stal kolem 40 000,- ale toe vazne vrak. A da se do nej 2x vic za renovaci :P Hmm nechceš mi ho pak dát, kdyby tě to třeba přestalo bavit? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 no samozrejme tech jenom sem myslel oproti tem milionum co stoji jina fara... jinak je to pohodovej veteran se slusnym motorem a krasnou spotrebou ma necelej 1,5 litru motor a 73 koni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 njn jeste na to tech 200tisic sehnat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2006 no samozrejme tech jenom sem myslel oproti tem milionum co stoji jina fara... jinak je to pohodovej veteran se slusnym motorem a krasnou spotrebou ma necelej 1,5 litru motor a 73 koni... Vidis? nakopu ti p*rdel 8) 2SonnyZ: ee :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.