buhmisa Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli jde nějak udělat aby byl jeden PSN účet na dvou PS3 uživatelích?? Založil jsem si totiž nového uživatele a když se na něm chci přihlásit do PSN tak mi to píše že nemůžu používat na dvou ps3 uživatelích jeden PSN účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 19, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 díky sdílení možnému na 2 PS3 by to mělo normálně šlapat. Musí tam být někde chybka... Dříve bylo možné dokonce až na 5 PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 SAIXX on to ale asi mysli na 1 ps3 ze ma 2 usery a chce byt na obou prihlasen stejnym PSN, pokud ano tak myslim ze to nejde. ale nwm to urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 19, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 joo takhle... tak sem to špatně pochopil. to ani jít nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.