Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Acer Aspire V3-771G-73618G1TBDCaii Iron

jury1114

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Blbá odpověď, blbá reakce...

BTW: Acer jsem měl přes 4 roky já, i bratr a nikdy jsem neměl jediný problém. Popřípadě pak záleží na modelu, nikoliv na značce.

Kozel, ty si taky frajer, řekl jen svůj názor teda alespoň v jedné části odpovědi, tak tady neměj chytrý kecy.. Jinak je pravda že 'někde jsem slyšel'' je jako ''jedna bába povídala'', příště radši jen svojí čistou zkušenost. Abych nebyl úplně OT, Dle mě Acer není nijak výjmečná značka tzv. nekvalitní a neodolné plasty, prohýbající se display,vypadaná tlačítka na klávesnici, toť má zkušenost s touto značkou, ale neřekl bych že ostatní značky jsou o moc lepší, dobré jsou Sony,Apple,Dell a možná ještě HP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Kozel, ty si taky frajer, řekl jen svůj názor teda alespoň v jedné části odpovědi, tak tady neměj chytrý kecy.. Jinak je pravda že 'někde jsem slyšel'' je jako ''jedna bába povídala'', příště radši jen svojí čistou zkušenost. Abych nebyl úplně OT, Dle mě Acer není nijak výjmečná značka tzv. nekvalitní a neodolné plasty, prohýbající se display,vypadaná tlačítka na klávesnici, toť má zkušenost s touto značkou, ale neřekl bych že ostatní značky jsou o moc lepší, dobré jsou Sony,Apple,Dell a možná ještě HP.

Jaký chytrý kecy? O.o Nemám rád rady tohoto typu. To je jako jaký mobil si mám vzít? Uvažuju o iP a druhý odpoví. Radši android, bo Apple je sračka. Jinak souhlasím. S acerem jsem problém neměl, to je můj názor. Popřípadě bych přidal Lenovo, taky nejsou špatné. Každopádně macbooky vedou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu