jury1114 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 zdravím chci se zeptat jestli s tímto acerem nemáte někdo nějaké zkušenosti ? popřípadně jestli koupit nebo nekoupit je dobrý nebo ne ? díky http://www.alza.cz/acer-aspire-v3-771g-73618g1tbdcaii-iron-d339434.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeutscheSoldatCZ Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 určitě se značce acer vyvaruj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 určitě se značce acer vyvaruj! A s cim maju problemy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wenca99 Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 A s cim maju problemy? nekde sem slysel ze HW ma vyssi poruchovost, ale to at ti potvrdi spise zkusenejsi.. ale hlavne spatna konstrukce, ktera se snadno poku*vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeutscheSoldatCZ Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 přesně tak... mám třeba 8 let starej acer jede pořád supr, jenže rozdíl v tom co se dělalo před 8 lety a dneska je uplně někde jinde ... hodně dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 tenhle notes ma moje sestra, spis jeji pritel, a muzu doporucit. Sice jsem na nem nehral, jen koukal na film. Ale jeji pritel hraje na tom dost casto Battlefield 3.. Jinak ohledne Aceru nerekl bych ze je to notebookem ale jeho majitelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam B. Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Záleží na co dobrý... :) Jestli na hry, tak záleží na jaké detaily chceš hrát. Battlefield na tom zahraješ na vysoké detaily a při 14fps (nehratelné) to rozjede na ultra. Mafii rozjedeš na full. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 nekde sem slysel ze HW ma vyssi poruchovost, ale to at ti potvrdi spise zkusenejsi.. ale hlavne spatna konstrukce, ktera se snadno poku*vy Někde jsem slyšel od jedné vagíny, že nevíš vůbec nic. LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jury1114 Odesláno Září 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 tak nakonec jsem se přiklonil k dellu :D díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeutscheSoldatCZ Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 To je dobře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wenca99 Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Někde jsem slyšel od jedné vagíny, že nevíš vůbec nic. LOL bez si prudit jinam blbecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Blbá odpověď, blbá reakce... BTW: Acer jsem měl přes 4 roky já, i bratr a nikdy jsem neměl jediný problém. Popřípadě pak záleží na modelu, nikoliv na značce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Blbá odpověď, blbá reakce...BTW: Acer jsem měl přes 4 roky já, i bratr a nikdy jsem neměl jediný problém. Popřípadě pak záleží na modelu, nikoliv na značce. Kozel, ty si taky frajer, řekl jen svůj názor teda alespoň v jedné části odpovědi, tak tady neměj chytrý kecy.. Jinak je pravda že 'někde jsem slyšel'' je jako ''jedna bába povídala'', příště radši jen svojí čistou zkušenost. Abych nebyl úplně OT, Dle mě Acer není nijak výjmečná značka tzv. nekvalitní a neodolné plasty, prohýbající se display,vypadaná tlačítka na klávesnici, toť má zkušenost s touto značkou, ale neřekl bych že ostatní značky jsou o moc lepší, dobré jsou Sony,Apple,Dell a možná ještě HP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeutscheSoldatCZ Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 neřešte už vybral jinej model DELL =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Kozel, ty si taky frajer, řekl jen svůj názor teda alespoň v jedné části odpovědi, tak tady neměj chytrý kecy.. Jinak je pravda že 'někde jsem slyšel'' je jako ''jedna bába povídala'', příště radši jen svojí čistou zkušenost. Abych nebyl úplně OT, Dle mě Acer není nijak výjmečná značka tzv. nekvalitní a neodolné plasty, prohýbající se display,vypadaná tlačítka na klávesnici, toť má zkušenost s touto značkou, ale neřekl bych že ostatní značky jsou o moc lepší, dobré jsou Sony,Apple,Dell a možná ještě HP. Jaký chytrý kecy? O.o Nemám rád rady tohoto typu. To je jako jaký mobil si mám vzít? Uvažuju o iP a druhý odpoví. Radši android, bo Apple je sračka. Jinak souhlasím. S acerem jsem problém neměl, to je můj názor. Popřípadě bych přidal Lenovo, taky nejsou špatné. Každopádně macbooky vedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jury1114
zdravím chci se zeptat jestli s tímto acerem nemáte někdo nějaké zkušenosti ? popřípadně jestli koupit nebo nekoupit je dobrý nebo ne ? díky
http://www.alza.cz/acer-aspire-v3-771g-73618g1tbdcaii-iron-d339434.htm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.