RaDaS1468624541 Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Zdravíčko, koupil jsem si flahku a po vložení do PC mi to ukázalo že je potřeba naformátovat, zkoušel jsem to ale marně, nešlo to. Nevíte jak bych ji mohl naformátovat ? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimot Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=940&t=1038388 něco z této diskuze by nepomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDaS1468624541 Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 Ne, koukal jsem i do ovládacích panelů a tam jsem taky nevěděl co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 Zkoušel jsi ji naformátovat v jiném pc? Zkoušel jsi více usb portů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDaS1468624541 Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 To jsem ještě nezkoušel, ale zkusím to. Nevim jestli to pomůže. Tak ani z jednoho to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 To jsem ještě nezkoušel, ale zkusím to. Nevim jestli to pomůže.Tak ani z jednoho to nešlo. Takže po připojení do pc se ukáže flashdisk a dáš naformátovat a co se poté přesně stane? Nějaká chybová hláška? Popiš. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDaS1468624541 Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Objeví se mi ta tabulka "Formátovat Disk", potom když kliknu tak tabulka kde si vyberu NTFS, FAT32. Když to nějako nastavim a dám spustit tak to napíše: "Systém Windows nemohl dokončit formátování". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Objeví se mi ta tabulka "Formátovat Disk", potom když kliknu tak tabulka kde si vyberu NTFS, FAT32. Když to nějako nastavim a dám spustit tak to napíše: "Systém Windows nemohl dokončit formátování". Zkoušel jsi změnit velikost alokační jednotky? Dále je možné že flashdisk nemá právo být přepsán, start -> spustit -> devmgmt.msc -> rozbalit diskové jednotky -> dvojklik na flashdisk -> záložka zásady -> zde vyber "optimalizováno pro výkon" , zda-li tohle také nepůjde tak je možné že je taky vadná flashka a než aby jsi se sní trápil, tak bych ji radši vrátil, kdy jsi ji kupoval? Jestliže to je méně jak 14 dní tak ti vrátí peníze když jim ji vrátíš v původním stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDaS1468624541 Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Je tam "Rychlé odebrání" - toto nastavení zakáže zápis do mezipaměti, změnil jsem to na "Lepší výkon" který to umožňuje. Stejně mi to ale neumožní zápis. Taky se snažim nainstalovat nějakej ovladač ale ani to mi nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Zkus to tímhle programem http://uloz.to/xzRPQxE/usb-format-exe Sry nemohl jsem na něj najít odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDaS1468624541 Odesláno Září 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Díky za odpověď ale už je reklamovaný a šlape v pohodě ;) LOCK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.