Lee77 Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Pravě ze naopak to nesmis projizdet pres abgx staci stahnout a vypalit ja to palil pres clone cd 4x a v pohode mi to jde na Lt 2.0 No to sem udelal taky a po vybrani jazyku na zacatku hry me to vyhodi ze je disk necitelny :( Navic to bylo stazene a origo na LT 3,0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Lidicky uz treti den se tu podivam jak hodnotite NHL 13 ale misto toho se tu resi komu to jde a jak to palit...To je fakt des. Pred rokem jsem podobne veci taky resil ale od te doby co mam RGH tak zadne paleni,zadne Abgx a vsechno jde a vzdy pujde ;-) Nechci nejak machrovat ale udelejte si vsichni RGH a neni co resit.S Rgh jde taky nyni uz hrat pres live.... Jinak to Nhl je super ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lofa Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Uz jsem z toho nestastnej, 5x zkurveny DVD a furt nevim jak to korektne vypalit - pritom si o update Dashe rekl. Takze jsem oflashoval mechaniku na Stock, updatnul Dash(v2.0.14719.0) a flashnul na LT3. XGD3 hry palim bez problemu na IMGBurn. Stahnul jsem SPARE verzi, projel ABGX a palil IMGBurnem i CloneCD. Avsak po vlozeni se nezobrazi obrazek hry a po spusteni jen chyba: Unrecognized disk Zkousel jsem i patch na hru(http://www.xbuc.net/), ale marne. Prosim o radu, co delam spatne???? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lofa Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Uz jsem z toho nestastnej, 5x zkurveny DVD a furt nevim jak to korektne vypalit - pritom si o update Dashe rekl. Takze jsem oflashoval mechaniku na Stock, updatnul Dash(v2.0.14719.0) a flashnul na LT3. XGD3 hry palim bez problemu na IMGBurn. Stahnul jsem SPARE verzi, projel ABGX a palil IMGBurnem i CloneCD. Avsak po vlozeni se nezobrazi obrazek hry a po spusteni jen chyba: Unrecognized disk Zkousel jsem i patch na hru(http://www.xbuc.net/), ale marne. Prosim o radu, co delam spatne???? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Lidicky uz treti den se tu podivam jak hodnotite NHL 13 ale misto toho se tu resi komu to jde a jak to palit...To je fakt des.Pred rokem jsem podobne veci taky resil ale od te doby co mam RGH tak zadne paleni,zadne Abgx a vsechno jde a vzdy pujde ;-) Nechci nejak machrovat ale udelejte si vsichni RGH a neni co resit.S Rgh jde taky nyni uz hrat pres live.... Jinak to Nhl je super ;-) Máme to podobně, taky mám krátce RGH a nemůžu si vynachválit. Pls poraď, co potřebuju, abych mohl pařit na live... mimo online pasu od EA a Gold od Microsoftu ;-) NHL bych fakt chtěl zkusit online. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Chtel bych se zeptat, hraju sezonu na profika a nevim jak udelat to aby souperi nehral porad jen prvni utok, takze vubec nestridaj, i kdyz tam mam v nastaveni stridani soupere automaticky. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsilent Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 hola, mam samo stahnutou verzi a nejak mi nejde ulozit to, aby mi nehrala hudba v menu, a taky kamera klasika, neni na to nejaka fligna? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Máme to podobně, taky mám krátce RGH a nemůžu si vynachválit. Pls poraď, co potřebuju, abych mohl pařit na live... mimo online pasu od EA a Gold od Microsoftu ;-) NHL bych fakt chtěl zkusit online. Díkes S RGH na live těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Cau chci se zeptat chci si stáhnout nové soupisky, nemám originální verzi a při startu do hry mi vyskočí update , tak se chci zeptat jestli po stažení toho update se mi něco nestane s flashem apod...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benysek22 Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Ahoj, mám stejný problém s vypálením hry jako tady už někdo přede mnou. Po vypálení, které proběhne v pořádku vložím disc a hlásí mi to "Unrecognized Disc". Vypaluju standardně jako doposud. Nikdy žádný problém. Mám Spare verzi, zkoušel jsem 2 zdroje. Vždy ten samý výsledek. Flash LT 3.0. Taky nevím, kde je chyba. Pokud na to někdo přijde, prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Cau chci se zeptat chci si stáhnout nové soupisky, nemám originální verzi a při startu do hry mi vyskočí update , tak se chci zeptat jestli po stažení toho update se mi něco nestane s flashem apod...? ja mam taky flash a funguje to v poradku ;) dokonce parim i online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 a z kama si vzal online pass ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 a z kama si vzal online pass ? koupil si ho za 800 bodu. kdyz jsem dal ve hre xbox live, tak te to tam nejak navede. nabidne ti to klic za 800 abys mohl bejt online a nebo za 2000 season pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Uz jsem z toho nestastnej, 5x zkurveny DVD a furt nevim jak to korektne vypalit - pritom si o update Dashe rekl. Takze jsem oflashoval mechaniku na Stock, updatnul Dash(v2.0.14719.0) a flashnul na LT3. XGD3 hry palim bez problemu na IMGBurn. Stahnul jsem SPARE verzi, projel ABGX a palil IMGBurnem i CloneCD. Avsak po vlozeni se nezobrazi obrazek hry a po spusteni jen chyba: Unrecognized disk Zkousel jsem i patch na hru(http://www.xbuc.net/), ale marne. Prosim o radu, co delam spatne???? Diky Zkus to bez projetí toho ABGX, teď si nejsem jistej, ale já jsem to jsem to jen stáhnul a vypálim, aspoň myslím. Jinak mám LT 2.0 a dash bych měl mít jako ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Prosím pařmeny o radu. Jak v Be a Pro (když hraju jen s jedním hráčem) vystřelim z první s nápřahem? Prostě chci mít nataženo už když na mě puk letí. V normálním zápase, když ovládám celý tým, je to jasný. Ale v Be a Pro to nefunguje. Řeknu si o nahrávku, dostávám ji, chci natáhnout, ale hráč mi jde do zákroku tělem, takže trapas a puk letí za mě do řiti. Díky zkušenějším a ochotným hráčům za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Na pravé páčce jsou funkce střela a napadání tělem. Záleží jestli máš nebo nemáš puk. Buď musíš vykoumat perfektní timing nebo ovládání změň na knoflíky. Tuším na "B" je střela z nápřahem a bez puku tam jiná funkce není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Na pravé páčce jsou funkce střela a napadání tělem. Záleží jestli máš nebo nemáš puk. Buď musíš vykoumat perfektní timing nebo ovládání změň na knoflíky. Tuším na "B" je střela z nápřahem a bez puku tam jiná funkce není... Díky, bude to o tréninku... pravá páčka mě fakt baví, na čudlík se mipřecházet nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 čaute nevíte někdo ja se vyvolává fight mám odehráno cca 40 zápasu a ještě ani jeden fight ve 12 to bylo Y ale tady fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 čaute nevíte někdo ja se vyvolává fight mám odehráno cca 40 zápasu a ještě ani jeden fight ve 12 to bylo Y ale tady fakt nevím. ja teda mam to vychozi nastaveni ovladace a je to porad Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk.parizek Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Ahoj, chtel bych se zeptat. Zda je mozne pri rozehrane sezone presunout hrace do tymu z volnych hracu, i kdyz pri rozehrani sezony tento konkretni hrac ve volnych hracich nebyl...? Nevite jestli to jde nejak obejit? Priklad treba nyni Ceske Budejovice a Prospal, Hanzal, Michalek.... P.S. Mam vytvoreny kompletni sestavy Tipsport extraligy vcetne hracu z NHL (aktualne z minuleho tydne), plus EDIT LINES podle posledniho odehraneho kola, upraveny vystroje brankaru, Goal horn pro vetsinu tymu, hymny tymu v uvodu zapasu pro vsechny...pokud by mel nekdo zajem, pokusil bych se o nejaky komplexni upload ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 dneska mi hrala udelala radost tim, ze obsahuje predkolo playoff ceske extraligy! :-) takovej detail, ale potesi, ze i na takove malickosti v EA mysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Asi jsem jeden z mála, ale vrátil jsem se k 12-ce...Tohle není hokej, ale "vypichovaná"...Když mi z 10-ti přihrávek projde jen jedna, tak je něco špatně...A můžu nastavovat co chci...Takže pro mě, NHL 12 king... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 vsacan - zkus přihrávku vzduchem(rb) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 NHL 12 je Arcadovka tohle už se podobá realnymu hokeji. Podivej se v telce na zapas kolik prihravek projde kolik je v realite zastavenej protiutoku a zmarenejch sanci. Jak hraci nahazujou do rohu hriste atd tohle EA vychytalo genialne a pro me nejlepsi NHL všech dob. Ty se s prominutim vrat ke hre kde das gola 5x za sebou ze stejneho mista a hraci jsou tupý a bez inteligence. Tyhlelidi co jim to nejde a odsoudí to fekt miluju. Sam sem se trapil jak dat gola. Pak se podivas na zapas a zjistis jak se hraje v realite a promitnes do do gamepadu ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.