Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Vím že už to asi nikdo nehraje, ale i tak se zeptám, bohužel nejsem schopen DLC stáhnout a ani ve hře není možnost připojení k Marketplacu...proto nejdou udělat ajchy , které s tím souvisí. Vyzkoušel jsem to co psaly na netu použít nový profil, ale stejně mi to možnost stažení DLC nenabídlo. Nevíte někdo co s tím??? Nebo jestli by se dalo DLCstáhnout samostatně a třeba přes flashku to dát do xka???

Odesláno

A nebyl ten achievement jen o tom, že prostě nesmíš vlastně umřít a za celou hru tedy Vita chamber využít ? ... Přece jen už to je chvíle co jsem to hrál, ale podle mě snad nebylo nutno stahovat DLC kvůli tomu. ... Navíc pokud nemáš to DLC stažený, tak hra sama o sobě achivementy na něj vázané v sobě nemá. Ty se přidají až po tom co nadetekuje na disku uložený DLC, ne ?

Odesláno

Achievement "Brass Ball" se opravdu objevil až po instalování DLC "Ryan Industries Plasmids and Tonics".

K otázce, proč nejde... Máš update? Bez něho DLC nefunguje. Fakt netuším, zda se dá k Marketu připojit ve hře, ale mimo hru by to snad jít mělo (pokud nemáš zakázaný Live, nebo jiný problém s připojením). Můžeš stáhnout DLC takkhle?

Btw: teď jsem se ještě dočetl, že DLC je k dispozici pouze na Americkém Marketu, zkus to tam.

Odesláno

Hele mám originálku a live zakázaný nemám a ani nemám flashlej xbox, ajchy otevřené mám protože kdysi jsem si dlcčko stáhnul ale potom zřejmě omilem vymazal. A máš pravdu protože na českým marketlacu to v nabídce není...Ještě mám otázku, jak se dostanu ma americkej marketplace??? stačí přepnout lokaci konzole na USA???

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu