Achrisoofa Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Ahoj, mám takovej problém vždycky když zapnu notebook tak se mi začne aktualizovat ale při aktualizaci se mi to vždycky zasekne na 15% nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 a co sa ti aktualizuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Já nevim prostě se stahujou nějaký aktulizace windowsu asi a na 15% se to sekne...mam windows 7 home premium 64bit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Jo, taky se mi to někdy stane. Reset a hned by to mělo jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Jo, taky se mi to někdy stane. Reset a hned by to mělo jít. No když se mu to asi sekne a znovu to zapl tak to asi nepomohlo co? :) Zkusil bych nouzový režim a dočasně vypnout aktualizace. Pak až se dostaneš do winu bych to řešil dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Když dám nouzový režim a restart tak se to normálně pustí, jinak ale ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 No tak právě jak budeš v nouzovém režimu tak vypni aktualizace. Aby jsi se pokaždé dostal normálně do winu, zde se řešil podobný problém. Máš tam linky na různé prográmky http://answers.microsoft.com/cs-cz/windows/forum/windows_7-windows_update/windows-7-window-update-service-pack-1-chyba/18e75d04-8c62-e011-8dfc-68b599b31bf5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Tak to nevím. Taky se mi to někdy sekne, tak to resetnu chvilku nechám a už to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Nebo musí taky chvíli počkat, někdy to trvá déle cca 5 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 nechal jsem to i přes noc je to prostě zaseknutý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 mel jsem stejny problem na mem notasu, system byl zakoupeny (OEM) pomohlo jedine reinstal cisteho systemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Achrisoofa
Ahoj, mám takovej problém vždycky když zapnu notebook tak se mi začne aktualizovat ale při aktualizaci se mi to vždycky zasekne na 15% nevíte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.