Nemec30 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 ve storu neni, ale je tu možnost že ho pozdějš přidaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Nabidka je pro me zatim bidna....chtel jsem Ea sport hry a nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 fotky jsou jen na ps vita hrach, jinak ne :( ja si na store koupil stare hry ktere jsem hral jako malej :) trochu nostalgie za 70kc :D nastaveni obrazovky ve hraj je takovi divny...kdyz dam fullscreen tak se to jen roztahne doboku a jsou tam cerne pruhy,u zoom nastaveni zase chybi vrchni a spodni cast obrazu...kdo vi proc je to tak blbe nastavene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 fotky jsou jen na ps vita hrach, jinak ne :(ja si na store koupil stare hry ktere jsem hral jako malej :) trochu nostalgie za 70kc :D nastaveni obrazovky ve hraj je takovi divny...kdyz dam fullscreen tak se to jen roztahne doboku a jsou tam cerne pruhy,u zoom nastaveni zase chybi vrchni a spodni cast obrazu...kdo vi proc je to tak blbe nastavene :D čili +/- psone tituly do 100kč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 pár her za 70/80,-, většna je za 135,-, pár her za 160-190,-, pak za 270,- (FF, MGS) jen mě štve že když tu hru chci koupit tak mi to z učtu stejně vezme 150,- i kdybych něco kupoval za 30kč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 pár her za 70/80,-, většna je za 135,-, pár her za 160-190,-, pak za 270,- (FF, MGS)jen mě štve že když tu hru chci koupit tak mi to z učtu stejně vezme 150,- i kdybych něco kupoval za 30kč :D těch 30kč ti zůstane v peněžence a odečtou se ti při dalším nákupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 j to vim, ale jen mi vadí že pak to musí být do dalšího nákupu, a když nic normálního za 30kč neni, tak to musim akorát střádat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Stáhl jsem mého oblíbeného Abeho( Abe´s Oddysee) a šajze nemám L2 ani R2. A grafika zoufalá.Tudy cesta ke hrám určitě nevede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Stáhl jsem mého oblíbeného Abeho( Abe´s Oddysee) a šajze nemám L2. A grafika zoufalá.Tudy cesta ke hrám určitě nevede. máš, zadní dotykový panel j to vim, ale jen mi vadí že pak to musí být do dalšího nákupu, a když nic normálního za 30kč neni, tak to musim akorát střádat :D tak musíš počkat až si zase nastřádáš do 135kč:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 THX valis1 . Sice jsem to zkoušel , ale né důkladně. A jde se hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 Horni cast zadniho panelu je L2,R3 a spodni by mela byt L3,R3...dvojky funguji,tojky jsem jesze nemel moznost vyzkouset Co se tyce grafiky...co bys cekal na u tak starych her :D nastesti kdyz je kvapitni titul tak na vrafice nezalezi. U FFVII mam uz odehrano pres 10 hodin a je to bozi... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 čekal jsem možnost upscalingu, čekal jsem možnost nastavení ovládání. Prostě jsem čekal něco víc. NO A ? :-) jednou jsem čekal i na autobus........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 ovladani si nastavit muzes, je tam i podpora zadniho panelu pro psp hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.