Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vas case/vase PC

Guest Anonymous

Recommended Posts

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ja nedoporucuju bezdratove mysky pro hrace, protoze myska bez ocasku driv nebo pozdejc chcipne :lol:

Souhlasim , mam takovou cernou Genius a chcipe docela casto a ja ji musim porad dokola ozivovat :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je dobre akurat na ofice na hry to stoji za hovno ver mi odskusane :lol:

Ona ta klavesnica nie je zla, ale fakt na hry, po intenzivnejsom hrani s nou zacinaju problemy, zalezi na tom v com ju budes pouzivat. Na hry odporucam G15, ale cena je trochu vyssia. A mys tiez urcite nie bezdrat. Na hranie pomala odozva, vyssia vaha... :wink:

ale ked chces set tak rozhodovanie bude tazsie

Odkaz ke komentáři

Ja nedoporucuju bezdratove mysky pro hrace, protoze myska bez ocasku driv nebo pozdejc chcipne :lol:

ano ano přesně tak pro pařany je mnohem lepší myška z drátíkem .... ale né žádná šunka:) Jinak tadle sestava je opravdu dost špatná na hraní chce to uplně jinej typ klávesnice a o té myši raději ani nemluvim :D :arrow:

Odkaz ke komentáři

Celeron 2.6->3.1 MHz, RAM 512, GeForce 5400 FX, klávesnice QWERTZ :) ,HDD 100Gb, operační systém: WinVista ,Aurox a SuSe Linux, vyfotím a pošlu vám můj komp :D to se pokadíte jak je pěkně rozmontovanej (drží na jednom šroubku jak se říká) :)

Odkaz ke komentáři

Celeron 2.6->3.1 MHz, RAM 512, GeForce 5400 FX, klávesnice QWERTZ :) ,HDD 100Gb, operační systém: WinVista ,Aurox a SuSe Linux, vyfotím a pošlu vám můj komp :D to se pokadíte jak je pěkně rozmontovanej (drží na jednom šroubku jak se říká) :)
Hej to seš týpek rozjet Vistu na 3.1 MHz. :lol: Jak jsi to proboha dokázal? :lol:
Odkaz ke komentáři

Hej to seš týpek rozjet Vistu na 3.1 MHz. :lol: Jak jsi to proboha dokázal? :lol:

konfigurace:

http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=129548

běží aj na 800Mhz

ale pokud si ze srandy myslel 3 megaherce tak to je jiná :)

Odkaz ke komentáři

konfigurace:

http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=129548

běží aj na 800Mhz

ale pokud si ze srandy myslel 3 megaherce tak to je jiná :)

Jj psal jsi přeci Celeron 2.6->3.1 MHz. :lol:
Odkaz ke komentáři

Hm,,,..to mi nebudete verit ,nebo mozna jo..ale ja rozjel XP na napentiium 2!:-)64mb ram....graf ani newim co tam bylo bylo top zapraseny:-D
To je v klidu. Dokonce rozjel nějaký týpek na podtaktovaném Pentiu( I.). Měl to nějaký spešl upravené.
Odkaz ke komentáři

NO ja to nehorazne zkomprimoval vyhazel se starsne moc veci se diwim ze to bezi :-D
Přes nLite? nLite používám dlouho, teď mi NB běží na osekaném WXP na 250 mb. Když jsem zkoušel osekat co nejvíce věcí tak jsem se dostal na nějakých 150 mb.
Odkaz ke komentáři

• 2 years later...
  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu