Francnberg Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Zdravim všechny chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti z těmahle sluchátkama k ps3 a jestli jdou i na vitu díky za odpověd. http://sluchatka.heureka.cz/sony-ps3-wireless-stereo-headset-7-1/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Na vitu ti fungovat nebudou fungujou jen s USB recievrem a vita usb nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drag01 Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Mě se zvukově líbí, ale asi spíš na filmy a hry, u hudby mi chybí větší basy, a to že nemůžeš nijak zvuk nastavit (např. ekvalizérem). Mimojiné funguje i do PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francnberg Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 No že nejdou na vitu nevadí potřebuju je spíš na hry na ps3 takže koupě se vyplatí teda nebo víte o nějakejch lepších za podobnou cenu..??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 No že nejdou na vitu nevadí potřebuju je spíš na hry na ps3 takže koupě se vyplatí teda nebo víte o nějakejch lepších za podobnou cenu..??? Mě osobně zvuk nevyhovoval, tak jsem je prodal, jinak teď mají vyjít nové, a tam bude i podpora vitu+ plus snad lepší bassy, ale moc bych za to ruku do ohně nedal že tam bude lepší zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francnberg Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Zvuk jako že nehráli čistě nebo že měli málo basu kdyžtak prosím o radu jaký by se vyplatili nejvíc nechci vyhodit peníze jen tak do vzduchu předem dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 jak napsal drag.. u hudby nic moc, ale u her luxus.. a ten novej model bude stát cca 3litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 u mě abolutní spokojenost,teda až po první reklamaci,kdy mě zlobila baterka... Na hry jsem neměl lepší sluchátka:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francnberg Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 No myslim že budou teda dobrý díky za pomoc..:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 K PS3 nic lepšího neseženeš. Já si už bez nich svoje večerní hraní, když mladá chrápe, nedokážu ani představit. Hlavně když si to pořádně zesílíš, tak je to mazec:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francnberg Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Díky něco takovího sem potřeboval slyšet :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Francnberg
Zdravim všechny chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti z těmahle sluchátkama k ps3 a jestli jdou i na vitu díky za odpověd.
http://sluchatka.heureka.cz/sony-ps3-wireless-stereo-headset-7-1/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.