TwiCe Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Tak kdopak z vás už mastí gw? ;) a na jakém serveru ? .. My jsme na Fissure of Woe kdyby někdo přemýšlel kam pak se napytlíkovat :) :arrow: (edit: už jsem na aurora glade :D ) jako dlouholetej expařan wowka můžu říct že tadle hra mě chytla tak možná jak začátky wowka .. maj to hrozně vymazlený .. zatím sem velice spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 Jo ja taky hraji ale na Desolationu.Muzu jen doporucit a to jsem dost narocny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Jakej level? class? profese? dojmy? pvp zkušenosti? :D skončím v práci a utíkám do prvního dungu, čerstvě na 35lvl (nikam nespěchám) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Seafarer's Rest - 40 lvl Charr Warior, 65 lvl Norm hunter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 ajé, závislák :D mezi těma dvěma charama co si uvedl jsem se rozhodoval u altů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakal Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Já si to chci strašně moc zahrát :/ :D ale už nejsou prachy a GW2 za SC2 asi nikdo nevymění .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 neměl si to uvalit za hovadiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakal Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 to nebyli hovadiny :D různý hovadiny do školy, chlast, chlast, grilovačka a chlast a potom jsem koupil hovadinu no - magnetickou tabuli :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Zdarec, potřebubji poradit prosím. Chci si koupit (až bude) Guild Wars 2, ale nevím jak plynule mi pojede (jestli vůbec). Moc se v tom nevyznám, takže mám:notebook samsung RF511, core i7 2.20 Ghz, RAM 6 GB, 64 bitový oper. system,win 7, graf karta: NVIDIA GeForce GT 540M. Právě u té graf. karty a 2.20 GHz si nejsem moc jist. Třeba Rage mi jede vklidečku. Dík moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 až bude? :) však je, v digitální prodeji je to už zase taky ;) Když koukám na ten ntb tak by to jít mohlo, ale ber to tak že prostě když naběhne 50lidí , kde každej má svoje spelly se svými effekty, na obrovskýho draka tak máš takovej fps drop, že seš rád že stíhneš dát nějakej spell :) Nemluvě o mass pvp, to je to samý Osobně sem měl pro představu, vtomto fightu s 50ti dalšími, při této sestavě grafika: AMD Radeon HD 6770 - 1gb ( ale kvalitní gigovka, strčí do kapsy leckterou 2gb x) ) procesor: 4 jádro 3,4ghz ram: 2x4gb nastavení grafiky medim/high .. fps kolem 20 :D takže rozhodně žádná hitparáda .. ale to byl extrém .. jinak těch 35fps stabilně mívám, ale jako počítat stím že ta hra docela náročná určitě je a ntb se zapotí x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Nevítě o nějaký stránce kde tu hru koupit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Hoj,na horní liště ve hře mi svítí vykřičník u black lion trade, píše mi to: you must speak to a Lion representative to receive your goods. Mám tam nějaké položky které chcu prodat, asi bych to měl zrušit aby ten vykřičník zmizel ale nevím jak. Porádíte mi prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Zajít za Lion trade obchodníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.