Mikeq Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 Zdravím, mám dotaz ohledně aplikace XM360, kterou mám v xku na externím disku (FSD na lokálním), když ji spustím a dám scanovat XBLA naskenuje mi to vždy jen arkády na origo disku HDD1, jenže bych chtěl naskenovat a odemknout ty na externím diku, jak na to, díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 kdyz ti to nejde v xku je i xm pro pc nebo dalsi programy co si s tim poradej ,mas ty hry tam kde maj byt content/16x0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 jen chci podotknout že mě třeba ARCADE hry co jsem měl na externaku a odemkl tak se porad tvarili jako trial.. a kdyz sem je odemcel na internim disku tak se tvarili jako full :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Mám je na externím disku, zkoušel jsem je odemnout v Unlockeru v pc, tam se mi objevila trial a když jsem je odemnkl tak full, ale když je spustím je tam nanpsáno trial nebo unlock game. Znáte nějaký jiný program ve kterém to odemnku v pc, něco jako unlocker? Moc díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 tak je zkus presunout na interni jen tak pro zajimavost. za zkousku nic nedas :-) treba se to pak bude tvarit full jako u me :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 To si myslím že to pojede. Každopádně to vyzkouším a dám vědět, jak jsem dopadl. Důvod proč je chci mít na externí je že mám dual nand RGH a veškeré tyto hry chci mít do budoucna na externím a přetahovat to vždy na interní tam to odemknout a pak to opět přetahovat na externí už se mi moc nechce :) + nevím jak to je ze save game, hlavně kvůli banu na live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Tak vyzkoušeno, odemknout to jde, ale štve mi proč to nejde nastavit na exterák :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Ještě vás poprosím o ten XM360 na pc, kdepak ho najdu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.