Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak nastavit XM360


Mikeq

Recommended Posts

Zdravím, mám dotaz ohledně aplikace XM360, kterou mám v xku na externím disku (FSD na lokálním), když ji spustím a dám scanovat XBLA naskenuje mi to vždy jen arkády na origo disku HDD1, jenže bych chtěl naskenovat a odemknout ty na externím diku, jak na to, díky moc za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám je na externím disku, zkoušel jsem je odemnout v Unlockeru v pc, tam se mi objevila trial a když jsem je odemnkl tak full, ale když je spustím je tam nanpsáno trial nebo unlock game. Znáte nějaký jiný program ve kterém to odemnku v pc, něco jako unlocker? Moc díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si myslím že to pojede. Každopádně to vyzkouším a dám vědět, jak jsem dopadl. Důvod proč je chci mít na externí je že mám dual nand RGH a veškeré tyto hry chci mít do budoucna na externím a přetahovat to vždy na interní tam to odemknout a pak to opět přetahovat na externí už se mi moc nechce :) + nevím jak to je ze save game, hlavně kvůli banu na live.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu