Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,zakoupil jsem Crash Team racing hra je to dobrá ale vždy když jedu a chci zatočit tak se mi samovolně přepíná na zpateční zrcátko (prostě pohled do zadu, abych se podival kde je soupeř)A to se děje stále hra je kvuli tomuto nehratelná a zbytečná investice 135,- (respektive 150,- na ps store je nemenší platitelná částka 150,-)

Další hra je Oddworld: Abe's Oddysee zde u této hry je problém v tom že se zase samovolně spouštěji tlačítka L1 a R1 a nebo když chce s postavou mluvit tak to nejde jelikož se mačka první L1 a poté nějaký znak ale jak mile zmáčknete L1 tak postava udelá to co by udelala když se zaroveň mačká L1 a R1. A to je klíčové bez toho hra nejde hrát a zasevyhozené 135,- respektivě 150,-

A určitě nejsem sám komu hry nefungují tak jak mají, chtělo by to psát sem hry které jdou a ktere ne.

Popřípadě kde hru reklamovat. Přeci jsem si ji řádně koupil a ona nefunguje, to není normální..........

Odesláno
Me ten Abes taky nejede. R2 nebo L2 funguje nepřesně , čímž se hra stává nehratelná. Ta reklamace by mě taky zajímala(150,- neřeším) jen když je to nefunkční tak ať to stáhnou.

neni to tim, ze na dotyku nahore je L2/R2 a uprostřed L3/R3, a blbě se dotýkáš??

Já bych spíše uvítal možnost nastavení L2-R2 a L3-R3 na přední dotykový displej, jdou přenastavit včechna tlačítka, kromě těchto, škoda. Určitě by se to hned hrálo lépe

Odesláno
neni to tim, ze na dotyku nahore je L2/R2 a uprostřed L3/R3, a blbě se dotýkáš??

Já bych spíše uvítal možnost nastavení L2-R2 a L3-R3 na přední dotykový displej, jdou přenastavit včechna tlačítka, kromě těchto, škoda. Určitě by se to hned hrálo lépe

Jn, doufám, že v příštím updatu udělají to mapováni tlacítek jako v psp emulatoru na přední displej

Odesláno

Klepu na to všude jak šulin a někdy se to aktivuje a někdy né.U mluvení to nevadí,ale když chci jít po špičkách tak to prostě netrefím.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu