Luke-Hardy Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Čau v notebookách se moc nevyznám a chtěl bych si koupit nějaký který by rozjel i nějaké lepší hry ale musí být kolem 15000 nejlépe pod těch 15000. Co by jste mi doporučily ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Xbox + nejaký low-end notebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Predator souhlasím ale na druhou stranu, ve škole si na xboxu nezahraješ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam B. Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Za 15 000 dobrý joke... Herní notebooky začínaj někde nad 40 000. Ale jestli chceš něco normálního tak: http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-z570-metal-d289417.htm http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400060000001OW5&Search=lenovo&SearchType=1 a jestli s tím nikde nebudeš chodít jdi do PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Za 15 000 dobrý joke... Herní notebooky začínaj někde nad 40 000. Ale jestli chceš něco normálního tak: http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-z570-metal-d289417.htm http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400060000001OW5&Search=lenovo&SearchType=1 a jestli s tím nikde nebudeš chodít jdi do PC Ja nechci přím herní notebook ale nechci nějakýho šmejda co nerozjede ani gta san andreas :D chci ho do školy a kdyby náhodou tak abych si na něm mohl aj zahrát :D jinak dobré pc mám takže tam hraju hry ale jde mi hlavně o to abych si nekoupil nějakej noťas na kterým budu moct být max na internetu :D Rád bych si na něm zapařil třeba sleeping dogs to je trochu náročnější hra ale to bych si fakt rád zahrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Predator souhlasím ale na druhou stranu, ve škole si na xboxu nezahraješ :D Přesně tak ja ten notebook chci do školy :D jinak kompl na hry mám doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Brácha má už asi 2 roky Notebook (myslím Lenovo ?..) za 17k bez DPH a rozjede na tom celkem dobré hry, takže si myslím, že to do těch 15k seženeš celkem postačující.(Nevím jestli rozjedeš SD ale tak na Medium bys měl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Já si myslím že zas taková bída jak to tady popisoval Adam B. nebude taky si myslím že bych tam měl rozjet takový ty základy třeba rád hraju dead rising 2 to si myslím že notebook do 15000 rozjede v pohodě ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam B. Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Sleeping dog s tím prvním notebook co jsem ti poslal rozjedeš na medium při krásných 46fps ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 hlavně že to rozjedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam B. Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Tak když Ti to pojede na medium, tak to rozjedeš , ne? :-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 šak říkám ... hlavně že to rozjedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam B. Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Jo rozjedeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Čau v notebookách se moc nevyznám a chtěl bych si koupit nějaký který by rozjel i nějaké lepší hry ale musí být kolem 15000 nejlépe pod těch 15000. Co by jste mi doporučily ? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.