Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak udělat ze 2,5" Sata HDD Xbox HDD aby měl více jak 16gb?


pcermis

Otázka

Jak udělat to aby disk kdy vložím do svého Xboxu Slim 4GB aby mi ho za prvé viděl a za druhé aby měl opravdu 250gb když 250gb má. Má takhle napojenou flesku 32gb ale udělamito zní prostě 16gb a když sem taam napojil disk tak mi ho to vůbec nevidí ikdyž normálně funguje. Přece ty disky co prodávájí přímo pro Xbox jsou přeci také obyčejné 2,5" Sata disky proč ty fungují a běžný disk prostě ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Fígl, jak zprovoznit všechny disky skutečně není. Lze takto používat jen libovolné zařízení s formátem souborů FAT32, kde ale vyuziješ vždy jen 16 GB (přesně, jak řekl toro). Ani to, že bys jeden disk rozdělil na oddíly po 16 GB a měl v xboxu pak několik úložných zařízení neprojde, to jsem zkoušel.

Existuje možnost koupit specifický disk od WD a upravit jej softwarově tak, aby jej xbox viděl, ale je problém takový disk sehnat a stejně mají kapacitu jen 120 nebo 250 GB (nejde libovolný disk od WD). Navíc bývají kvůli tomu i cenově naštřelené, vyplatí se prostě si koupit originál disk a neřešit to.

Jedině kdybys měl RGH... to pak můžeš připojit jakýkoli HDD přes USB 2.0 nebo i přímo SATA dovnitř bez omezení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Taky ovšem záleží na PC na kterém se to bude dělat, některé řadiče na disk zapisují data, která pak brání použití v xoboxu. O tomto problému a jeho nápravě jsem přeložil návod ze zahraničního fóra. Kdyby to někdo potřeboval, je to zde http://console-forum.net/tema/145084-oprava-obnova-20-60-120-gb-hdd-po-quot-zniceni-quot-programem-xplorer360

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu