Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

špatný obraz na monitoru


Lovefist_88

Otázka

zdravím, už nějakou dobu řeším problém se špatnou kvalitou obrazu. monitor mám http://www.alza.cz/23-acer-m230hml-d...FVHQzAodQF0Aug a grafiku GTX 560ti OC 1GB a když zapojím HDMI kabel (můžu jen přes redukci mini) tak je obraz strašně vybledlý se slabýma barvama a nepříjemně ostrý, na videích jsou všude kostičky, písmena jsou jakoby zubatý a ve hrách i se zapnutým antialiasingem jsou vidět zoubky. je to v rozlišení 1920x1080p 60hz. no a když zapojím VGA přes DVI redukci, tak jsou barvy naprosto super, prostě svítěj, písmena taky vypadají líp, ale všechno je strašně rozmazaný, hlavně ve hrách, jak kdyby to bylo 800x600, ale je to pořád v tom 1080p. už si fakt nevím rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

a mas moznost vyskusat cez tu redukciu mini HDMI aj na inom TV (LCD, LCD s LED podsvietenim, Plazma), alebo iny monitor?

Takze obrazovku mas v ovladacom paneli tiez nastavenu na 1920x1080 a Win a ostatne su v poriadku, ale v hrach sa ti nepaci obraz?

Ja mam PC napojene na TV LCD LED 42", sedim od neho na nejakych 1,8m a obraz je vo vsetkom tak, ako ma byt.

Nepoznam ten tvoj TV monitor, ci ma na kazdy vstup moznost obrazoveho nastavenia. Ci aj tu by sa s tym malo trosku pohrat...len mi nie je jasne, ze stale tvrdis, ze to mas na 1080p (aj TV monitor to tak signalizuje) a zda sa ti, akoby to bolo ine rozlisenie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

v ovladacích panelech to nastavený samozřejmě mám, to DVI co se týče ostrosti je úplný otřes. sice na monitoru můžu nastavit VGA zaostření, ale nepomůže to a přes HDMI jsou zase na♥♥♥♥♥ barvy. RGB má horší barvy než to druhý Yc... nebo tak nějak. a co se týče těch zoubký ve hrách, tak to není úplně u všech, ale dělá mi to Mafia 2, Batman AC(jen částečně), Battlefield 3, NFS: Hot Pursuit, GTA 4 a The Amazing Spiderman. na internetu jsem někde četl o nějakým FX AA, který by to měl zlepšít, ale vůbec nevím jak se to dělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu