Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 360 LT 3.0 a live


peernikk

Recommended Posts

Zdravím, v prvé řadě bych chtěl říct, že v tomto fóru mám už něco načteno a to poměrně dost, takže nejsem jeden z těch lidí, kteří se ptají na co, co už tady dávno bylo a je to bez problému dohledatelné (alespoň doufám:)). Mám Xbox 360 s LT 3.0 a chtěl bych hrát na live, včera jsem nainstaloval update dashboardu, vše bez problému, flash stále mám. Zjišťoval jsem, jak chodit na live, abych nedostal ban, tzn. že hry mám správně vypálené, opachované (vypalovačku mám ihass, to je všechno v pohodě). Zatím jsem zkoušel 2 hry at o UFC 3 a Assassins creed revelations a u obou her to po mě chtělo kód(heslo), které se údajně vyskytuje v krabičce hry. Znamená to tedy, že k hraní live je nutno vlastnit originální hry? Nebo jsou nějaké hry (s multiplayerem), které nepodléhají této kontrole klíčů? Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

No, mám taky Xko s LT 3.0 a ihas a fifu 13 hraji přes Live. Nevím jak je to u jiných her, ale u F13 mi to po spuštění nabídlo zadat tzv. redeem code, který je u každé originálky přibalen a který jsem tedy neměl. Je tam ale možnost si tento kód koupit za MS Points (stál mě 800 MS bodíků). Takto to funguje u Fify, ale nevím, jak ostatní hry. Podle mě by to mělo být podobný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 8 months later...

zdravím,chtěl bych se zeptat jaké riziko je že dostanu ban s flashem lt 3.0 a když vypalaju hry přez ihas vypalovačku..dočetl jsem se ze je lt 3.0 nezjistitelný a zajímalo by mě jeslti je to stále aktuální. A jestě bych se chtěl zeptat jeslti je menší riziko banu když budu hrát originální hru na xbox live ale na fleshlým xboxu,nebo jeslti je jedno ci origoska,nebo zaloha když mám fleshly xbox..díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu