Rowan Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 no mám také +účet a nic :( Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 no mám také +účet a nic :(Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Pokud máš pre order, tak bys to měl mít v download listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 spis vidim problem v oficialnim datumu 21.9., psn je obcas zahada,nekdy je tam neco co tam nema byt a je to tam. Posledni pripad jsou TTT2 DLC,ktere tam byli dnes a pak byli smazany. Vidim v tom pouze chybu,takze kejsi zitra se to vyresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 no ja nemam PS+ a (zatim) stahuju asi to je o nahode koho to pusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 mě šla hra stáhnout bez problému. teď už jen čekám na půl noc a pak to začne : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 tak preorder stáhnut a nainstalován 18.9. a to je vse u nás he to zmiznute ale na us store to je a normálně to je ke koupení....teď jsem to z hdd smazal a stahuju znovu...jinak na xboxu už to hrají od včera :/ Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Instalace v pohodě tak teď zas čekat na půlnoc :cool: Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 tak z xzone mam msg,ze si to muzu vyzvednout,tak uz se tesim.Kolik vam to zabira mista na HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Zase problém. Dneska natěšenej, že si zahraju a prdlajs....Když spustím hru, tak mě to odkazuje na store, že si jí mám koupit. U hry mám modrou taštičku a z download listu mi zmizela. 2x ji určitě kupovat nebudu. Edit: Vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 tak i já. zaplatil jsem jen jednou ale nemám tam ten premium ♥♥♥♥♥ hra jinak šlape Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 kurna jste me vystrasili ja to teda jeste nehral ale spustit to normalne slo a napsalo mi to i ze premium club aktivovanej tak snad to bude v cajku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Edit: Vyřešeno. jak si to vyresil prosimte? ja se uplne bojim prijit domu jestli mi to vubec pujde stahnout :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Byl problém s platbou v bance (neodeslala peníze) hra normálně de ale Ty přídavky do hry ne. Mám je v game data utility ale ve hře prostě nejsou a v download listu taky ne. Nevím co s tím. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.