manik.luke Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 kde najdu navod na USB charger MOD??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 byl by někdo ochotnej udělat mi DPS spoj? mam joistick i všechno ostatní, ale spoj vyrobit nedokážu, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 michalCZE:skus napsat uziv. mootoo,jinak nechapu proc obnovujete rok starej topik:blink::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 michalCZE:skus napsat uziv. mootoo,jinak nechapu proc obnovujete rok starej topik:blink::roll: treba proto, ze uzivateli mootoo jsem uz psal,ale vubec mi jeste neodepsal,takze zkousim sehnat nekoho kdo mi udela ten spoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.