danfri Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Dnes ráno jsem chtěl na PS3 nahrávat Let´s Play přes DVD , ale když jsem dal Display -) Change -) AV cable a pak 750p tak mi všude zmizel obraz . Při zapnutí PS3 slyším zvuk , ale nevidím obraz . Tak jsem zkusil vytáhnou a zase vložit AV i HDMI kabel ale furt nic . Tak jsem zkusil Hard Reset a furt nic :( Potřebuji rychle pomoc děkuji ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 tim hard resetem myslis resetovani obrazu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Ne když PS3 běží tak sem ho vypl tim vzádu tim přepínacím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 tak resetuj obraz vypni psko a pak 5 sekund podrz tlacitko kterym ho zapinas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 A resetovat obraz jak ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 co ? vzdyt jsem ti to psal kdyz podrzis 5 sekund tlacitko power na konzoli tak se ti resetuje obraz tak to zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Tento problém vyřešen . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albanpetr Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Jsem začínající laik a zakoupil jsem PS3 a mám hry jako Far Cry 2 kill zone2 a další chodičky,ale nedokážu ti hru ovládat tim kalsickým ovladačem. než se otočím nebo zamířím tak jsem mrtvej. Jak tohrjete že to vš ukočírujete? Neexistuje nějaká klavesnice s myší jako to bylo u PC? Je mě jasné že to je rukama ale..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Albanpetr hraj hraj hraj. ono si zvyknes nebo si stahni demoverzi treba assassina, call of duty battlefield.. Ve far cry 2 je docela citlivy joystick.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albanpetr Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Počkej jak a kde sosnu demo call of duty battlefield.. Porad nešlo by to přez icq tady je muj email vnabla@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Zalozi si ucet na playstation store ( )Mam xbox ale je to uplne stejny... nebo si nkde najdi demo na ps3 a vypal to na dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albanpetr Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 pošli kde najdu demo na PS3 Nějak tomu nechci ani věřit že to jde . A nahodou když nemám dvd rw jde to i na flash disk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Helet stačí když si založí účet na storu tak pak si jen budeš vybírat dema a je tam Call of duty http://us.playstation.com/ps-products/BrowseGames?console=ps3&downloadableContent=GameDemos&beginsWith=Any Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albanpetr Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Hoší Já Vám stejně nerozumim tak to je se mnou na dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Postup podle tohohle návodu pak se dík tomuhle úctu dostaneš do storu pak jen stahujes dema musíš mít ps3 připojené k internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albanpetr Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Jak přepnu hry do hd rozlišení mě to ukazuje 720x576 a 50p Kde je chyba a mám hdmi kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albanpetr Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Poradte kde sosnu Call of duty abych to mohl vypálit na dvd a bylo to funkční :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 zkus console-power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albanpetr Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Další problém koupil jsem si hru Call of duty 4 MW,ale při předchozím hraní aut mě zůstal volant zapojen v USB a ted mě nejde hrát na joystiku Call of duty. Pouze na volantu což je nesmysl.Po ukončení nebo vyndaní hry znovu a píše to at zapojim control jako volant . Kde a jak se zbavím volantu?A navíc na joystiku mě to ukazuje 2 takže je asi 1 volant a při tom je v krabce. Díky za rady Petr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Podrž tlačítko PS na ovladači a vyber volbu reasign controler nebo asign? Zvol číslo 1 a vše bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albanpetr Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Zdravím jen se chci radu jaké sluchátka 5.1 používáte na PS3? Zajímá mě jaká má být koncovka USB nebo něco jiného ? Díky za Vaše rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albanpetr Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 Ahoj mám dotaz Kopupil jsem na PS3 starší AV reciver Panasonic SA-XR15 a samozřejmě optickej kabel propojen s konzoli PS3.Ale po zastrčení a zaškrtnutí všech fajfek nebo jen prvních dvou to nejde nebo nejde ani zvuk z TV Telka je propojena HDMI kabelem.Tak ?kde je problém Mám návod,ale nejde to podle toho viz odkaz. Kde co a jak mám zaškrtnout aby to to hrála jak z TV kterou ztiším a hlavně z toho AV recivru Panasonic Zkoušel jsem jukebox a vše v poho hrálo v 5,1 ALe jak zapojim PS 3 tak nejde vůbec zvuk sice kabel svítí ale tot vše :-( tadyje link AV http://www.avland.co.uk/panasonic/saxr15/index.htm a tady je ten návod tak tedy poradte : http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/audiooutput.html Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.