Blooman Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Zdravím, Chtěl bych se zeptat na vaše dojmy o halo 4, Má cenu ho hrát když sem nehrál Reach? Je lepší/horší jak reach? -Bloo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velcis12 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Reach je dobry a 4ka bude o 117 reach byl takova odbočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Dojmy je asi tezke davat, kdyz jeste hra nevysla, urcite ma cenu hrat, ikdyz si reach nehral, pac reach byl prequel cele serie s MC, takze tohle normalne navazuje na Halo 3, uvidime v rijnu, ja osobne vkladam do noveho dillu velke nadeje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Ja by som skôr mal otázku, práve som si kúpil Xbox, Forzu 4, GoW 3 už mám a chcem aj Halo, ale neviem s ktorým začať. Mám kúpiť najprv 3, alebo reach? Ktoré sa vám viac páči? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Halo Reach byl pro mě nejlepší díl, teda co se singlu týče.. A čtyřka bude určitě taky skvělá, gameplay z E3 vypadal úžasně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 (upraveno) Tak uz je to venku. 2DVD. REGION: Region Free LANGUAGES: English, Japanese, Korean & Russian Upraveno Říjen 13, 2012 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 To je nářez, to je skoro o měsíc dřív než má vycházet :!: http://vgreleases.com/Xbox360/ReleaseDate-25768.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Tak to neni na piratske xboxove scene nic extra vyjimecneho, zavidim piratum, sice se tesim hlavne na MP, ale singl bych si klidne zahral uz ted :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 (upraveno) Nevite jak je to s tema DVD? Na jednom bude urcite MP, nevite na kterym. Nerad bych stahoval zbytecne...Jede to nekomu? Prej je to fake. Upraveno Říjen 14, 2012 uživatelem Kangaroo66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 dvd 1 je SP a dvd 2 je MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Kangaroo66: Normalne to jde. Je to na tolika servrech, kde by jsi zjistil ze je to skutecne pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Tak jsem denska koukal youtube a vypada to luxusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Tak už mám za sebou zhruba hodinu hraní a musím říci, že je to pecka... Grafika dokonalá, hratelnost jako u předchozích dílů a zábava zaručená. Prostě starý dobrý Master Chef :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Chlapi,to 2 dvd na MP,tam asi nepujde hrát ve dvou ve splitu?Je to jen čistě na MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=microsoftu-uniklo-halo-4-171688 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 No nějaká kooperace tam bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 A jaky je singl? Verim ze to vypada hezky a i se tohezky hraje, ale co pribeh? Co Requiem? Co Master Chief? A co Cortana? :) Ikdyz verim ze to nezklame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 (upraveno) Cau lidi..chci se zeptat..mam RGH stahnul jsem si Halo 4 single a cca 20sekund me jede a pak to napise,at si vicistim cd a pri tom to mam na extrenim HDD..Nevite co s tim?..Diky Upraveno Říjen 15, 2012 uživatelem Berbi 86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Počkať na originál a podporiť vyvojárov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 to nevím, mě to jede na RGH v poho, převedeno pres xbox image browser, odstranuji složku system update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xASSASSINx Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 DVD 2 Ti jen nainstaluje Multiplayer do hry, pak se hra spouští jen přes DVD 1. Ve Split-Screenu to hrát jde (odzkoušeno) - Jak KAMPAŇ, tak ostatní MP módy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 DVD 2 Ti jen nainstaluje Multiplayer do hry, pak se hra spouští jen přes DVD 1.Ve Split-Screenu to hrát jde (odzkoušeno) - Jak KAMPAŇ, tak ostatní MP módy. Ikdyž mám RGH?já jen že když mám v xku to dvd druhé,tak to po mě chce vložte 1 disk,dám a v menu MP není :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xASSASSINx Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Ikdyž mám RGH?já jen že když mám v xku to dvd druhé,tak to po mě chce vložte 1 disk,dám a v menu MP není :cry: Nevím, jak je to s RGH, ale po mě to také chtělo disk 1, když jsem měl v Xku disk 2, ale ten disk 2 ti to jen nainstaluje takže je zapotřebí dát znovu disk 1 a pak přes hlavní menu spustit položku INFINITY a tam už jsou MP MÓDY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 no s RGH se to bude dělat tak že se asi ten mp disk rozbalí pomocí xbox image browser a content se vytáhne.. nebo to jsou dvě herní dvd tak hodit obe do jedné složky a ono si je to bude přehazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Díky za xbox image jen taková maličkost :mám v tom xib načetlou tu image ale nejde mi ten content vytáhnout:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.