Wolf.cz Odesláno Listopad 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 jj jinak mohu říci že ty filmy na té televizi jsou naprosto parádní... 70 mb simsni jsou naprosto v dobré kvalitě a filmy od shadowa jdou uplně suprácký takže celí víkend budu čučet jen na filmy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Ehm co to je D-Terminal ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KING-SL Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 najlepsie je kupit origo sony ?? mozes plspridat ceny a miesta ,kde sa daju tieto kable kupit ?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standby76 Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 cože vážně to je blbost jaktože to přes něj nejde přes všechny by to mělo jít vždyt právě ten 3 kolíkovej je na normal televize takže jako pokud nemám lcd televizi ak si jako nezahraju jo?Je to tak - vcera jsem to zkousel... To znamená že z 5 kolíkem to na normal televizi nerozjedu ? když tam mám jen 3 ty základní sloty I v tomhle bode mas pravdu - nerozjedes:? Na AV kabelu (to je ten trojCINCH) si muzes pustit leda video a na komponent kabelu si muzes pustit hry, ale televize musi podporovat PROGRESSIV a nebo INTERLACED - coz podporuje vetsina co ma petiCINCHOVEJ vstup. PS.: Jeste budu sledovat ty redukce COMPONENT to SCART atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 to je do LCD monitoru ....že? 2kolíky audio(do repráku/zesilovače/nebo jiiný audio) a ten 1 obraz:) kolik stoji? ten D terminal??? že bych to napojil do notebooku:) PS: a dá se už koupit? estli jo tak kde?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janotax Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 JAkY KABEL BUDE NEJLEPSI PRO SLEDOVÁNÍ FILMU NA NORMAL 100HZ TV TENHLE:TV AV KABEL PSP SLIM NEBO:TV S-AV KABEL PSP SLIM JEDNA SE MI HLAVNE O KVALITU OBRAZU. TV S-AV KABEL PSP SLIM TV S-AV KABEL PSP SLIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 funguje to někomu na tv bez progresive scan? na nějaký starší co nemá těch 5 blbinců v zadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 funguje to někomu na tv bez progresive scan? na nějaký starší co nemá těch 5 blbinců v zadu? tak vám řeknu že přesně ten samej scart mám doma a je to beznadějný:hurted::censored::-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 už někdo na tý TV hrál ?? :D já mám LCD TV a mám vzadu Vstupy: 1 x 15-pinů VGA D-SUB 1 x DVI-D 1 x HDMI 1 x CVBS 1 x S-Video 1 x SCART 1 x Komponentní vstup 1 x Vstup pro anténu tak ajkej kabel mi doporučíte? :D mě de spíš o to jakou budou mít ty hry rozlišení aby se na to dalo koukat a hrát to a ne pařit s kostičkama :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 1 x Komponentní vstup Tak asi komponentni kabel? :D Hry budou vypadat celkem ok, ale budes mit na bedne okolo obrazu cernej "letter-box". Proste se ti neroztahne obraz uplne na celou TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 12, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 JAkY KABEL BUDE NEJLEPSI PRO SLEDOVÁNÍ FILMU NA NORMAL 100HZ TV TENHLE:TV AV KABEL PSP SLIM NEBO:TV S-AV KABEL PSP SLIM JEDNA SE MI HLAVNE O KVALITU OBRAZU. TV S-AV KABEL PSP SLIM TV S-AV KABEL PSP SLIM No ten S-video ma o neco lepsi obraz , ale o moc ne :) . Hry si nezahrajes ani pres jeden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 hm kdybych necemu co tady rikate rozumel! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.