Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 Z BAZARU (použité)

kony569

Otázka

Ahoj předem se omlouvám jestli toto téma tu už je, ale nenašel jsem ho. :/

Jsem spudent, tudíž nemám moc peněž, tudíž bych si chtěl koupit použité PS3. Chtěl bych se zeptat na co bych si měl dát pozor. Ptám se proto, že sem si dříve koupil použitý XBOX 360 a za měsíc sem ho měl rozbitej. :D Chci se hlavně zeptat jestli jsou PS3 poruchové, dyžtak jaké verze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

PS3 pokud se bavíme o poruchovosti, tak nejhůře na tom byly původní (FAT) verze 40 a 60gb. Novější verze, případně verze Slim, by měli být relativně v pohodě. Píšu relativně, protože kupovat takovýto stroj z druhé ruky je jednoduše sázka do loterie. Přístroj může být úplně v pohodě, ale pokud je to nějaký "opravovaný" po závadě, tak ti může dost dobře zase odejít.

Nevím, kolik do toho chceš investovat, ale doporučoval bych raději vychytat nějakou akci, popřípadě se smířit s menším HDD a koupit z obchodu. Taky prachy netrhám ze stromu, ale řídím se pravidlem "nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci". Protože jestli vyhodíš 3 500,-- a stroj ti do měsíce odejde, tak mi to přijde jako hodně drahý špás.

Odkaz ke komentáři

• 0

Taky se přidám a určitě si kup novou konzoli. Pokud nejsi náročný a nebudeš moc stahovat, tak Ti určitě bude stačit 160 GB , kterou pořídíš za 5000. Já mám pořád volných asi 115 GB a víc fakt nepotřebuju.

Já mám špatnou zkušenost s Xboxem 360, kdy jsem ho koupil za 2200 kč a po týdnu šel do háje a pak jsem ho prodal za 1200 kč. Chybama se člověk učí.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, tak řeknu svou zkušenost, měl jsem dvě PS3ky obě nové, a musím říct že kupovat novou konzoli v týhle kategorii je nejspíš nejlepší řešení, jak zde bylo psáno taky mě lákala výhodná cena bazarové konzole, ale jsem rád že jsem koupil novou, kterou za prvé jistí dvouletá záruka což je opravdu k nezaplacení, než to u bazarové konzole máte jistotu vážně '' k hovnu'', konzoli můžete domů přinést a prostě jí nezapnout nebo zjistit že je ''vykuchaná'' nebo se v ní někdo hrabal a to obzvlášť když servisu PS3 nerozumíte (můj případ), Navíc když vychytáte nějakou tu akci tak můžete sehnat ps3 s příslušenstvím za super cenu která není zas tak vzdálená od bazarové ceny..

Btw : Tady jsem narazil na docela pěknou akci na PS3 : http://www.playcentrum.cz/playstation-3-slim-320gb-804001.htm

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu