JanH1468627492 Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Odesláno Září 20, 2012 Já si to dneska přinesl domů a nemůžu se od toho odtrhnout. Pro mě zatím nejlepší hra na Vitu, komunita už se taky činí a některý levely jsou fakt dokonalý :) Citovat
cjakub Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Odesláno Září 20, 2012 Ok. Tak ten můj level "Textventure" je publishnutej, když by měl náhodou někdo zájem.http://vita.lbp.me/v/wxnf akurat som presiel, super ;) najviac sa mi pacilo FUS RO DAH! :D Citovat
Zemak Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Odesláno Září 21, 2012 Funguje Vam ten multiplayer?Vzdycky kdyz se chci k nekomu pripojit tak to hodi nejakou chybu... Citovat
JanH1468627492 Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Odesláno Září 21, 2012 Funguje Vam ten multiplayer?Vzdycky kdyz se chci k nekomu pripojit tak to hodi nejakou chybu... Funguje bezproblémově (mám krabicovou verzi), akorát to někdy hrozně laguje... jestli to není tím, že ten, ke komu se chceš připojit, tě odmítne. Citovat
GTking4ever Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Odesláno Září 21, 2012 Taky mi to občas laguje..:( snad se to zlepší. Citovat
will Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Odesláno Září 23, 2012 Ja se zatim rozhoduju a dle ratingu od kupujicich na Store zatim odlozim na jindy. Hodnoceni neco pres 3* Citovat
i0nE Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Odesláno Září 23, 2012 Rating je tak nízky, protože ti co stahli ze začátku, nešlo jim to nainstalovat, ted už je to v pohodě. Citovat
Agarwel Odesláno Září 23, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2012 will: Jak již bylo řešeno, rating je nízký, protože digitální verze na začátku nefungovala (již opraveno) takže naštvaní hráči tomu dávali nejnižší hodnocení. Si projdi třeba hodnocení tady: http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/littlebigplanet-ps-vita Citovat
will Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Odesláno Září 23, 2012 Ahaaaa....tak to jo. Protoze recenze z minuleho tydne +- 90%, tak me to trochu zmatlo. Diky za info Citovat
Agarwel Odesláno Září 23, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2012 will: Ničím se nemať a jdi do toho :-D Nejlepší díl série. A nejlepší hra na Vitu. A za měsíc až dva bude ještě lepší. Jen co lidi dotvoří víc dobrejch levelů. To je asi jedinej záport zatím. Není to kompatibilní s levelama z LBP1+2, takže se začíná od nuly. A protože vyrobit dobrej level může trvat i týdny... ještě chvíli to bude plný ptákovin a malých miniher. Citovat
cjakub Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Odesláno Září 25, 2012 z 10 pokusov mi asi 8 krat nejde multiplayer a ked ide tak mi to laguje.. skoda.. moze to byt tym ze mam UK PSN? inac nezahra niekto multi na ziskanie vsetkych bublin? :) Citovat
Nemec30 Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Odesláno Září 25, 2012 jo na mulťák se mi nepodařilo připojit snad ani jednou a to mam normal CZ účet... snad to brzo vyřeší :D Citovat
Agarwel Odesláno Září 26, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2012 Mám pocit, že na mulťák je lepší se nepřipojovat. Ale být tím ke komu se lidi připojují. Prostě zapnout nějakej level kterej hraje hodně hráčů. A počkat až se tě hra zeptá, jestli někoho k sobě pustit. Hodně lidí chce hrát samo. A když vás hra s nima zkusí spojit, tak odmítnou a připojení se nezdaří. Citovat
jejkobson Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2012 zdravim, nedá nekdo online ? PSN-jejkobson1 Citovat
valis1 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2012 najde se tu nekdo kdo si zahraje muj level kvuli trofeji?? jen dejte hledat valis1, dikes Citovat
PetraGTC Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2013 Zahraju večer, těš se na trofej, pokud si ji ještě nezískal:) Citovat
Mayfish Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2013 hele mam problem kdykoliv se snazim pripojit tak to napise ze se nepodarilo pripojit k lbp serveru. vsechny kolonky krom download a me jsou skrtnute. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.