Platfus Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Zdravím, potřeboval bych někoho kdo má paypal nejlépe v praze bydlícího člověka, který by mi koupil něco z eBay. Jednalo by se asi o 450 kč. Více info do Pm. Prosím jen nějaké lidi co tu jsou ověření a nemaj tu dva příspěvky. Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Co by si potreboval? Mozna bych nohl pomoct. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Září 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Už je to asi ok. Měl jsem zájem o jeden item ale ten týpek chtěl tracking a poštovné bylo 20 £ a samotny item za 8 £. Kdyby se to změnilo napíšu PM ok? Takže tedy-lock thread Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD Pardon my English plz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Co by si potreboval? Mozna bych nohl pomoct.Sent from my iPhone using Tapatalk Šlo by to teď? :D Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Ahoj, zrovna by se mi hodilo, kdybys mi poslal peníze na účet, ja zaplatím z PayPalu tu tvou věc..klidně jako první :) Potřebuji si koupit PSN+ :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Dobře, bylo by to asi 60 liber. V pondělí nebo úterý bych poslal složenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Už bohužel, poslal jsem si to na učet :) A tolik bych tam stejně neměl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.