i301297 Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Zdravím, tak před 7měsíci mi přestala fungovat baterie na PSP takže jsem chvíli hrval hry přes síť (na nabíječce). Poté jsem toho nechal za 2měsíce když jsem si chtěl zahrat tak mi přestala fungovat pamětova karta, nyni jsou to tak 3 mesice od te pametovky a PSP nechce nabehnout pres nabijecku rozsviti se LED ale nic se nedeje mel jsem tam 6.20 PRO B-4 nevíte co s tím ? předem díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Zkus vytáhnout paměťovku a spustit to bez ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
i301297
Zdravím,
tak před 7měsíci mi přestala fungovat baterie na PSP takže jsem chvíli hrval hry přes síť (na nabíječce).
Poté jsem toho nechal za 2měsíce když jsem si chtěl zahrat tak mi přestala fungovat pamětova karta, nyni jsou to tak 3 mesice od te pametovky
a PSP nechce nabehnout pres nabijecku rozsviti se LED ale nic se nedeje mel jsem tam 6.20 PRO B-4
nevíte co s tím ?
předem díky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.