Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím pomoc. JB, CFW, Downgrade?

TMisa

Otázka

Zdravím. Mám takový problém. Koupil jsem si novou konzoli PS3 Slim 250gb a mám tam OFW 4.21.

Chci se zeptat jak se downgraduje zpět na 3.55 abych mohl nahrát CFW a když se mi to povede, půjde mi hraní her přes PSN? Pojedou mi tam hry jako Battlefield 3, MW3 atd?

Popř. mi prosím poraďte co mám v mém případě dělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

neberte mě že tumu 100% rozumim, ale myslim že v tomhle případě je to že za soubory které se uploadují neručí majitel serveru ale ten kdo ho ho tam nahrál(stejný je to myslim i na Youtube), takže majitel serveru akorám může na upomíky promazávat soubory které jsou v rozporu se zákonem ale jinak by vinu nýst neměl. To co se stalo s megauploadem bylo podle mě něco víc než jen tohle.

Odkaz ke komentáři

• 0

Zákon 121/2000 Sb: http://zakony-online.cz/?s4&q4=all

Užij si.

Ad servery: To není tak jednoduché. Všechny servery jsou víceméně úložiště a majitel ani neví, co kdo ukládá. Ani by to vědět neměl, jsou to nakonec tvoje soukromé věci. Samozřejmě, každý se snaží odstraňovat nelegální obsah, formou blacklistů, ale pokud máš hru, zabalíš jí s nicneříkajícím názvem a zahesluješ nějakým odolnějším heslem, je to dost neprůstřelné. Pochopitelně, pokud pak zveřejníš heslo, abysi lidi mohli soubory mohli stáhnout a rozbalit, dá se to dohledat. Pokud někdo poté linky nahlásíl obvykle se smažou. Víc majitel serveru ani dělat nemůže.

Co se týká Megauploadu, tam spíš šlo o něco jiného. Čirou náhodou byl odstavený právě v době, kdy chtěl rozjet novou službu pro hudebníky. A to se samozřejmě nelíbilo velkým vydavatelským rybám. Podrobnější info si určitě najdeš.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu