Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F1 2012

m0406

Recommended Posts

• 2 weeks later...

co na tom není reálného, musíš se naučit jezdit na všem...počkej až skusíš porazit ve scénářích Raikonena na zlatou medaily, to se budeš teprve nervovat...neboj vím o čem mluvím. Mě osobně už schází jen ajchy v co-pu a jeden s singlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, ja toho v kariere zatim moc neodjel, ale trochu jsem si vsiml, ze codies letos hodne propaguji to nove pocasi (ruzne pocasi na jednotlivych castech trate a jeho promenlivost) a opravdu jsou ted mokre zavody daleko castejsi. Jak moc realne to je tezko rict, pamatuju par let zpet, ze se na dest cekalo skoro 2 sezony (v realne F1), jindy zas prselo vice. Rozhodne je ale toho deste ve hre letos vice, nez loni...

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

čau, tuhle hru ještě nemám a proto že sem formulový fanda, tak si ji co nejdříve pořídím, zajímá mě však jedna věc a to je obtížnost hry, míval jsem závodní hry kde obtížnost byla na takové úrovni že jsem vyhrával co se dalo a pak mě to nebavilo, tak bych byl rád kdyby mi někdo kdo má odježděno stovky kilometrů napsal jak to stou obtížností je. doufám že hra není taková že s catterhamem na nejvyšší obtížnost vyhrával snadno závody. a ještě něco, rád bych později porovnal časy s živými soupeři, nemyslím si on-line zajezdit, ale jen sdílet časy, porovnat jak jsem dobrej.:bash: jo a řadíte si manuálně nebo automaticky .

Upraveno uživatelem Finchmeister
Odkaz ke komentáři

Já jezdím na manuál a bez všech asistentů. Na nejvyšší obtížnost AI (Legend) se s Caterhamem stěží dostaneš do Q2 (já jsem ale neumětel, moc mi to ani po cca 60 hodinách nejde). Pokud ale jenom jezdíš na nejvyšší AI a k tomu máš zaplé lamácké pomocníky - zejména tedy kontrolu trakce a ABS, tak pak to po čase lehké asi je...

Porovnávat časy můžeš v Time trialu - kde vidíš přímo hot laps od lidí, které máš ve friend listu na Xbox Live. Můžeš si pak stáhnout jejich ghosty a zkoušet je překonat. Taky je ve hře zabudován RACENET, kde máš přímo udělané eventy od Codemasters a můžeš tam porovnávat časy celosvětově přes web - jde to ale čekovat i ve hře v Time trialu.

Občas je nějakej Racenet event i o ceny. Na podzim maník, co byl nejrychlější, vyhrál nějakej díl z formule Caterhamu... ;)

Upraveno uživatelem Wyder
Odkaz ke komentáři

http://www.youtube.com/watch?v=DYllgMRq2ss Mě dost překvapuje že tenhle borec dojel z hrt na 1. místě, se koukněte na výsledky, přijde mi že výběr stáje není důležitý.:cry:

to ani předtím nebyl ;-) jo, v minulém ročníku bylo cítit, že s Ferrari, McLarenem, Mercedesem a Red Bullem šlo lépe vyhrát, ale s horšími týmy není problém pro někoho, kdo to má naježděné vyhrát :-)

Odkaz ke komentáři

Porovnavate jablka a hrusky!!! :)

To video je z online zavodu, ve kterem je moznost (a temer vzdy se to dela), ze jsou auta nastavena na EQUAL vykonnost, takze tam rozdil neni zadnej. Ale da se to nastavit i realne a pak tam rozdily jsou, konecne Marrussia a HRT tusim ani nemaj KERS atp. V kariere tam ty rozdily jsou vzdycky (equal jde nastavit jen v multiplayeru).

Pokud jezdis singl na AI LEGEND, nemas zaple pomocniky a mas Caterham, tak proste zavod nevyhrajes, pokud teda nejses alien typu Noble2909 nebo kptk92... :)

Upraveno uživatelem Wyder
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu