Wyder Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Primo v menu ne, ale kdyz do toho zavodu uz vstoupis, tak ho muzes quitnout, pripadne to poslat v prvni zatacce do zdi... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 no když jej quitnu tak se dostanu do menu a zase pojedu od znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Pojďte na http://f1.hrajto.com/ a hrajte s námi online každé pondělí v 19hod. závod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Jo, mas pravdu, tak to asi v prvni zatacce napal do zdi tak, abys mel fatal crash a pak uz by to melo jit odklepnout dal. Jinak nevim, nikdy jsem tohle nezkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 tak hrani kariery mě začina pěkně štvat krom prvniho zavodu pořad prši...v quick race se da počasi nastavit,ale v carrer?jak to mate?opravdu tohle realne moc neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 co na tom není reálného, musíš se naučit jezdit na všem...počkej až skusíš porazit ve scénářích Raikonena na zlatou medaily, to se budeš teprve nervovat...neboj vím o čem mluvím. Mě osobně už schází jen ajchy v co-pu a jeden s singlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 třeba to že je 20 zavodu a z toho 17 prochčije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 No, ja toho v kariere zatim moc neodjel, ale trochu jsem si vsiml, ze codies letos hodne propaguji to nove pocasi (ruzne pocasi na jednotlivych castech trate a jeho promenlivost) a opravdu jsou ted mokre zavody daleko castejsi. Jak moc realne to je tezko rict, pamatuju par let zpet, ze se na dest cekalo skoro 2 sezony (v realne F1), jindy zas prselo vice. Rozhodne je ale toho deste ve hre letos vice, nez loni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Scháním někoho na ajchy v CO-PU, kdo by měl zájem zak ať si mě přidá : UMBERTO CZ... můžu každej večer po deváté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 (upraveno) čau, tuhle hru ještě nemám a proto že sem formulový fanda, tak si ji co nejdříve pořídím, zajímá mě však jedna věc a to je obtížnost hry, míval jsem závodní hry kde obtížnost byla na takové úrovni že jsem vyhrával co se dalo a pak mě to nebavilo, tak bych byl rád kdyby mi někdo kdo má odježděno stovky kilometrů napsal jak to stou obtížností je. doufám že hra není taková že s catterhamem na nejvyšší obtížnost vyhrával snadno závody. a ještě něco, rád bych později porovnal časy s živými soupeři, nemyslím si on-line zajezdit, ale jen sdílet časy, porovnat jak jsem dobrej.:bash: jo a řadíte si manuálně nebo automaticky . Upraveno Únor 11, 2013 uživatelem Finchmeister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 No tak já už mám ledacos odježděno a můžu ti slíbyt že na legendu první nedojedeš to mi věř, zpneš veškeré simulace dle reálu tak potom rád kouknu na tvoje časy. Samozřejmě manual zapnout jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 (upraveno) Já jezdím na manuál a bez všech asistentů. Na nejvyšší obtížnost AI (Legend) se s Caterhamem stěží dostaneš do Q2 (já jsem ale neumětel, moc mi to ani po cca 60 hodinách nejde). Pokud ale jenom jezdíš na nejvyšší AI a k tomu máš zaplé lamácké pomocníky - zejména tedy kontrolu trakce a ABS, tak pak to po čase lehké asi je... Porovnávat časy můžeš v Time trialu - kde vidíš přímo hot laps od lidí, které máš ve friend listu na Xbox Live. Můžeš si pak stáhnout jejich ghosty a zkoušet je překonat. Taky je ve hře zabudován RACENET, kde máš přímo udělané eventy od Codemasters a můžeš tam porovnávat časy celosvětově přes web - jde to ale čekovat i ve hře v Time trialu. Občas je nějakej Racenet event i o ceny. Na podzim maník, co byl nejrychlější, vyhrál nějakej díl z formule Caterhamu... ;) Upraveno Únor 16, 2013 uživatelem Wyder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 (upraveno) http://www.youtube.com/watch?v=DYllgMRq2ss Mě dost překvapuje že tenhle borec dojel z hrt na 1. místě, se koukněte na výsledky, přijde mi že výběr stáje není důležitý.:cry: Upraveno Únor 17, 2013 uživatelem Finchmeister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DYllgMRq2ss Mě dost překvapuje že tenhle borec dojel z hrt na 1. místě, se koukněte na výsledky, přijde mi že výběr stáje není důležitý.:cry: to ani předtím nebyl ;-) jo, v minulém ročníku bylo cítit, že s Ferrari, McLarenem, Mercedesem a Red Bullem šlo lépe vyhrát, ale s horšími týmy není problém pro někoho, kdo to má naježděné vyhrát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 ale rozdíly v ovládání vozů a rychlosti tam jsou:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 (upraveno) Porovnavate jablka a hrusky!!! :) To video je z online zavodu, ve kterem je moznost (a temer vzdy se to dela), ze jsou auta nastavena na EQUAL vykonnost, takze tam rozdil neni zadnej. Ale da se to nastavit i realne a pak tam rozdily jsou, konecne Marrussia a HRT tusim ani nemaj KERS atp. V kariere tam ty rozdily jsou vzdycky (equal jde nastavit jen v multiplayeru). Pokud jezdis singl na AI LEGEND, nemas zaple pomocniky a mas Caterham, tak proste zavod nevyhrajes, pokud teda nejses alien typu Noble2909 nebo kptk92... :) Upraveno Únor 19, 2013 uživatelem Wyder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.