RaDaS1468624541 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Zdravím, Pujčil sem si od kamaráda AV kabel k psp a připojil sem ho do televize, naskočení PSP Menu v televizi se mi ale obraz zobrazil černobílý. Kabel má 5 vývodů, 2 pro zvuk a pak jsem to přes jeden ze tří konečně připojil do televize, přes připojení jsem taky použil scart. Je možné že tu černobílou obrazovku způsobuje ta scart? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 ano zbůsobuje to scart. já jsem taky zkoušel kdysi přes scart a taky jsem to měl černobílý a normalne bez scartu to jelo kdyz jsem to zapoji do jine televize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaDaS1468624541 Odesláno Září 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Ja to ale do LED TV nemuzu nejak zapojit, mame tam akorat HDMI, scart a USB, leda to DVD nebo satelitu a to pak nevim jak naladit ten kanál pro PSP obrazovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Bohužel jiný způsob není, takže jediná možnost je pořídit si novou TV s komponentním vstupem, nebo se tedy smířit s tím, že to budeš mít černobílé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Ja to ale do LED TV nemuzu nejak zapojit, mame tam akorat HDMI, scart a USB, leda to DVD nebo satelitu a to pak nevim jak naladit ten kanál pro PSP obrazovku.. zapoj to do dvd a to dvd nech vypnute a normalne na tel najet tam kde ho mas a melo by to jit teda me to tak de :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaDaS1468624541 Odesláno Září 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Do toho DVD mi to teda nešlo. Hold se s tím budu muset smířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 tak to je divny a zapojujes to spravne ? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaDaS1468624541 Odesláno Září 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Mam to prostě v DVD, jenže tam je pořád ten obraz DVD Video, jinak zvuk běží a v pozadí je ten probíhající obraz ale je to sotva vidět. A vypnutý je prostě černá obrazovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RaDaS1468624541
Zdravím,
Pujčil sem si od kamaráda AV kabel k psp a připojil sem ho do televize, naskočení PSP Menu v televizi se mi ale obraz zobrazil černobílý.
Kabel má 5 vývodů, 2 pro zvuk a pak jsem to přes jeden ze tří konečně připojil do televize, přes připojení jsem taky použil scart.
Je možné že tu černobílou obrazovku způsobuje ta scart?
Díky za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.