Satir Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Tak kdo má možnost hrát betu této připravované F2F arkády, koho to chytlo tak jako mě a těší se na vypuštění finální verze? http://playxbla.com/ee/happy-wars Hra je pro (chcete-li) ,,testery" DB beta fall 2012, na kartě BETA a ,,dlaždici" More. Příjemných 450mb. Něco takového tady ještě nebylo a velmi mi na konzoli chybělo. Animovaná hra s postavičkami, kde dvě strany proti sobě dobývají soupeřův hrad a věže rozmístěné po mapě, na které se dá respawnovat. Co je na této hře unikátní, tak že poprvé v historii xbox live se proti sobě střetne 30 lidí o patnácti na každé straně. Jde tu hlavně o akčnost, týmové hraní a trocha přemýšlení. Tři rozdílné charaktery a nespočet modifikací pro zbroj zbraně a dovednosti. Hra mě dost nadchla a pokud se najde někdo, kdo je na tom stejně, ať se podělí o své zkušenosti rady do hry. Případně se můžeme utkat o dobití hradu :) Neporušuji tímto žádné smluvní podmínky Microsoftu. Vše co zde uvádím, jsou veřejně přístupné informace. Na hru se nevztahuje mlčenlivost jako na samotný Dashboard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Nikdy jsem nebyl víc nadšený z Arcade hry jako je tahle :D taková nevinná dětská hra, která je ale strašně návyková a zábavná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.