Seli Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Ahoj. Sem novaček vpsp. Mam ho dva dny. Celkem mě to bere v 35ti letech. Ještě nemam čiple tak smažim jedinou origošku Need for speed,own thecity. Je to ale nuda. Chtěl bych si pomoct cheaty ale nevim jak je tam dat, když už nějake najdu na netu. Nemuže mi někdo poradit? Prosim jak pro male děcko, a nesmějte se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Čau, mrkni sem - http://console-forum.net/forum/41-psp-tutorialy Jsou tam všelijaké užitečné návody, včetné toho jak rozjet stažené hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Verze psp (100x , 200x , 300x , E100x) ? A JEŠTĚ tvojí system software: nejdes v setting-- system setting ---system information Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Hodně o pspcku jsem se naucil tady http://psp.novinky.org/ . A jestli schaníte cheaty musíte mít flashli pspcko (jinak to nejde). Osobně mám rád tenhle typ cheatu http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120014 . Napiste jakou verzy Pscka mate a jaky mate software. (viz. Otázka "PSPÉČKO") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seli Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Dik. To bude na dlouho než to pročtu a zjistim co a jak. Konkretnější nemužeš byt. Mam zadavat ruzne symboly v main menu, ale nevim jak. Najedu na main menu, ale co dal jak mam dat [X], [X], , , [square], [up], [Down] - Unlock Everything [up], [Down], , [R1], [L1], [Circle], [Triangle] - Unlock Jet Car [X], [X], [up], [Down], , , [Circle], [Circle] - Unlock Lamborgini Mercialago [X], [X], [X], [square], [Triangle], [Triangle], [up], [Down] - Unlock Transformers Car Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seli Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 psp 1000 verze 6.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 To vám nepůjde. Napište co mate napsány v "system information" jaky mate typ pspcka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 sorry jake mate e1004 nebo 1004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seli Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 v sistem information mam jen version 6.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 typ e1004 nebo 1004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seli Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 mam E1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seli Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 tak to psali v elektrovord, stou 4kou nevim jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Jo to bude e1000 protože 1000 se uz neprodává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 http://www.uloz.to/xFDcPgJ/psp-e1004-flash-by-rc-tomik-zip Tohle si stáhnete rozbalíte a v složce budou pro update a fast recorvy a ty dve slozky date do psp/game tam budou dve slozky a v tech slozkacxh bude eboot-typ toho souboru v psp date pro update a mate flashlý psp pak kdyz se to vypne ne tvrdo a nebude tam flash tak date fast recorvy. EDIT: Kdyby to nefungovalo ja vam poslu jiny odkaz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seli Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 nějak se vtom nevyznam. Jen sem hechtěl davat prachy za vitu, za to mam noťas tak proč konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seli Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Znamena to zě si to sam cipnu nebo co? mužem si tykat lidi, nejsem zas tak stary, ale jen se vtom absolutně nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Nejsem si jisty ale můžete i postupovat podle tohoto návodu http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012 je tam odkaz na zjištění desky a co mate v pspcku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Znamena to zě si to sam cipnu nebo co? mužem si tykat lidi, nejsem zas tak stary, ale jen se vtom absolutně nevyznam Ano, sám si to cipnes neboli flashnes. Flasheri uz nejsou potreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Přečíst-stáhnout. ŘÍDIT SE PODLE NÁVODU!!! Je to flash aby sis tam mohl dat hry jaký chceš. http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011090001 EDIT: zbytek ti poradíme. (jak dávat pluginy, hry, iso, cso, atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seli Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Idu spa,t děkuju všem co poradili.Kdyby tu byl někdo z Ostravy, dejte vědět. Dovalim a pokecame o psp. Vy ostatni na mě nezanevřete že su Ostravak alePSPpsak a pomožte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamina77 Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Prosím poradíte jak dát do psp 3004 je flash filmy zkouším vše možné a nic .mám je upravené na mp4 ale pořád mě to píše video není prosím kdo muže poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Kam ty videa dáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamina77 Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 nevím mám tam iso a vtom jsou hry a složka video tam jsem to zkoušela a nic ,pak mám když v pc otevřu psp tam je taky složka video a tam taky nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 nevím mám tam iso a vtom jsou hry a složka video tam jsem to zkoušela a nic ,pak mám když v pc otevřu psp tam je taky složka video a tam taky nic Musíš na kartu zalozit slozku "VIDEO" tam to davat v mp4. A je to. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.