houba139 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2012 No tak nakonec jsem tu hru zkusil ještě na třetím hardisku a už to šlape OK. Nicméně v Game Library mi stálé nejde :( Citovat
chipomil Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2012 setings ve fsd a polozka clear data smaze data od vsech her obaly atd. znova zadat cesty ke hram oscenovat a bude to nejspis ok Citovat
valis1 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2012 setings ve fsd a polozka clear data smaze data od vsech her obaly atd. znova zadat cesty ke hram oscenovat a bude to nejspis ok To jsem zkousel ale nefunguje Citovat
adioflip Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2012 jde nejak v fsd nastavit kam se mi maj obaly od her ukladat ??? potrebuju je na externak a ne interni hdd, kterej mam kvuli dlc uz plnej Citovat
Krabbio Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2012 jde nejak v fsd nastavit kam se mi maj obaly od her ukladat ??? potrebuju je na externak a ne interni hdd, kterej mam kvuli dlc uz plnej Tohle treba nevim ale ja uz se na ty obaly vykaslal. Driv jsem je stahoval ke kazde hre ale akorat to zabira misto a vzdy kdyz jsem zkousel jinou verzi FSD tak se stejne smazaly. Citovat
Dupl3xx Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2012 je to stabilní? plánuju to použít kvuli kinectu Citovat
sovik Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2012 kvůli kinectu se to vůbec nevyplatí, protože to je ještě nedoladěný a bere to jak chce, takže prostě mácháš rukama a najednou tě to zabere Citovat
Dupl3xx Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2012 Takze hry pres kinect si nezahrju s rgh? Citovat
sovik Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2012 já myslel, že chceš nový FSD kvůli ovládání menu přes kinect -.- hry samozřejmě jedou bez problémů Citovat
amigista Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2012 MAM RGH a jede me vsechno i Kinect , vse funguej 100% Citovat
Dupl3xx Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2012 Nene, na menu kaslu to je nanic :) pripojenej disk musi teda bejt ve fat 32 ? Mate nejakej tip jak dat 120gb do fat32? Defaultne to nejde Citovat
nekdoa Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2012 proc by neslo? Zrovna vcera jsem disk 500gb delil na nejakych 300GB FAT32 + 200 NTFS Citovat
Dupl3xx Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2012 defaultne windows nepovoli naformatovat vice jak 30Gb na fat32 ,ale da se to programem EASEUS Partition Master 9 , vetsina ostatnich nahlasí chybu Citovat
nekdoa Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2012 spravne doplneno, presne timto free programem to delam. Vlastne uz dlouho nepouzivam nic jineho na formatovani disku / sd karet, atp. Citovat
chipomil Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2012 ono to ovladani kinectem funguje ne ze ne ale trochu jinak nez v nxe pokud das dve ruce pred sebe aktivujes ovladani pak rukama do stran listujes a jakoby stlacenim do televize spoustis ale je to zatim tezce nedochytany Citovat
Jameson Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2012 Zdravím, jak máte nastavený ventilátor? U FSD3 nemůžu najít volbu automaticky. defaultně je to uplně na nejmíň, ale bojím se aby nedošlo k přehřátí. Dík Citovat
mazik Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2012 uplne nejmin ve fsd=automaticky Citovat
ga1far Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2012 Zdravím, jak máte nastavený ventilátor? U FSD3 nemůžu najít volbu automaticky. defaultně je to uplně na nejmíň, ale bojím se aby nedošlo k přehřátí. Dík Default je 55% to staci. Citovat
Mikeq Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2012 (upraveno) Zdravím, jak máte nastavený ventilátor? U FSD3 nemůžu najít volbu automaticky. defaultně je to uplně na nejmíň, ale bojím se aby nedošlo k přehřátí. Dík Já mám osobně slim a mám to nastavené na maximální zahřátí GPU 65°C tak, že zapnu dashlunch > tlačítkem RB přejedu asi o 2 stránky v pravo a je tam nabídka System info > : dole mám nastavené CPU target Temp na 60°C GPU target Temp na 57°C EDRAM Target Temp na 53 °C CPU Fan Speed Override je nastaveno na 40, ale pozor nesmí být zaškrtnuté políčko vlevo od posuvníku otáček, jinak běží ventilátor pořád na 40 % rychlosti a je to slyšet V FSD mám nastaveno automaticky a konzole se mi nezahřeje víc než na 65 °C na všem i když mám v pokoji kolem 27°C běžně. Když hraju a konzole už se dostává na větší teploty, ventilátor pomalu přidává na otáčkách a po chvíli když se uchladí opět spomaluje, říkám mě osobně to funguje na slimu, na phat nemám vyzkoušeno, ale zanedlouho ho tu mít budu, tak to vyzkouším a dám vědět. Upraveno Listopad 16, 2012 uživatelem Mikeq Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2012 K těm teplotám, pokud máte novější konzoli (od půli roku 2009) tedy revize Jasper a novější, nemáte se čeho bát, tam přehřátí nehrozí. Tato elektronika je stavěná na to aby pracovala klidně i v 80 stupních Celsia. Větší pravděpodobnost, že si zníčíte konzoli je právě štelováním větráků. Citovat
Mikeq Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2012 K těm teplotám, pokud máte novější konzoli (od půli roku 2009) tedy revize Jasper a novější, nemáte se čeho bát, tam přehřátí nehrozí. Tato elektronika je stavěná na to aby pracovala klidně i v 80 stupních Celsia. Větší pravděpodobnost, že si zníčíte konzoli je právě štelováním větráků. Tak to nesdílím stejný názor, myslím si že když teploty budou od 50 °C do nějakých 70°C je to pro hardware ideální teplota pro běh a prodlužuje se životnost konzole, ale je to jen můj názor. Myslím si že 80°C teplota je až dost (zvlášť když máte vysokou teplotu v pokoji), i na konzoli a pokud se opravdu doladí na správné chlazení a odvod tepla s casu nikdy to tomu nemůže ublížit, je to stejné jako u PC.Jednou se mi stalo že po hraní cca 5hodin v kuse se mi teplota vyšplhala na nějakých 83°C a roztočil se větrák na plné otáčky a po chvíli se vypnul díky asi tepelné pojistce(a to bylo v případě kdy jsem neměl ještě RGH), pak už se mi to teda nestalo, ale myslím si že se prostě přehřál, navíc když je do xboxu přidaný nějaký hardware na RGH tak teploty vlastně ještě můžou vzrůst, jelikož chipy se zahřívají a zvyšují tak teplotu v casu. Ale říkám je to jen můj názor. Citovat
chipomil Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2012 mam nataveno stejne jak ty a sdilim tvuj nazor az na to ze ten prtavej mrnavej coolruner kdyz sem to ted cistil asi moc tepla nevyprodukuje Citovat
Quicksilver Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2012 Malej problem pokud chci smazat arcade hru tak se xko sekne.Dela to jen u mazani. Citovat
Jameson Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2012 Díky za tipy s nastavením u ventilátoru, bohužel se vyskytl závažnější zde: http://console-forum.net/tema/150255-fsd-3-chyba, věděl by někdo proč se data nemažou a duplikují? opět díky. Nejspíš přejdu zpět na starší stabilní verzi. Citovat
sxRider Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2012 Ahoj, mám takový problém, nainstaloval jsem fsd 3 podle návodu (iso),ale po instalaci se to vrátí do origo dasboardu a vyskočí tabulka "Game Error - The game couldnt start. Try downloading The Game again." Poté jsem uplně stejným způsobem nainstaloval fsd 2.2 a to jde normálně. Nevíte někdo co s tím? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.