jak.to Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Aoj chtěl bych se zeptat jestli je nějakej program na Android, který vám pomůže mobil najít při krádeži...Někde jsem o tom něco slyšel, tak se ptám, popřípadně i na jméno programu..díky moc a doufám že tu někde podobný téma neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Android lost. Jukni na store. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jak.to Odesláno Září 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 :D super nečekal jsem že to bude takhle jednoduchý...dík moc kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Ale nejsem si jistej jestli nemusíš mit rootnutej mobil. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Antivir od AVG PRO verze - s pomoci GPS po zaregistrovani lze pristroj dohledat primo na strankach GOOGLE. Testovano nemam, ale v nabidce to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jak.to
Aoj chtěl bych se zeptat jestli je nějakej program na Android, který vám pomůže mobil najít při krádeži...Někde jsem o tom něco slyšel, tak se ptám, popřípadně i na jméno programu..díky moc a doufám že tu někde podobný téma neni.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.