jak.to Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Odesláno Září 23, 2012 Aoj chtěl bych se zeptat jestli je nějakej program na Android, který vám pomůže mobil najít při krádeži...Někde jsem o tom něco slyšel, tak se ptám, popřípadně i na jméno programu..díky moc a doufám že tu někde podobný téma neni. Citovat
0 sooe Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Odesláno Září 23, 2012 Android lost. Jukni na store. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat
0 jak.to Odesláno Září 23, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2012 :D super nečekal jsem že to bude takhle jednoduchý...dík moc kouknu Citovat
0 sooe Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Odesláno Září 23, 2012 Ale nejsem si jistej jestli nemusíš mit rootnutej mobil. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat
0 penthaler Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Odesláno Září 24, 2012 Antivir od AVG PRO verze - s pomoci GPS po zaregistrovani lze pristroj dohledat primo na strankach GOOGLE. Testovano nemam, ale v nabidce to je Citovat
Otázka
jak.to
Aoj chtěl bych se zeptat jestli je nějakej program na Android, který vám pomůže mobil najít při krádeži...Někde jsem o tom něco slyšel, tak se ptám, popřípadně i na jméno programu..díky moc a doufám že tu někde podobný téma neni.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.