Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

zdravim..potreboval bych poradit,do ted vse klapalo jak hodink,hry prevadim z ISO pres iso2good. Mam RGH a hry na externim disku,protoze hdd mam jen na 20GB, ex.disk se me ale vcera sekl a musel jsem ho preformatovat do puvodniho stavu(samozdrejmne do FAT) a opet vytvorit na nem slozku GAME a do slozky nahazet hry,ale pri zasunuti disku do xka se me nic nezobrazilo v sekci hry vubec nic a kdyz najedu na obsah-cesty her-tak tam je pouze HDD1/content/ a nic dal ,jak mam nastavit cestu,aby se me automiatikcky nacitaly hry z externiho disku a save z her ukladalo na HDD?...Dekuju moc za vysvetleni jak pro blbce..jsem v tom like..DIIIKY za pochopeni

• 2 weeks later...
Odesláno

Taky jsem novy uživatel rgh a mám takový menší dotaz. Měl jsem externí 250gb hdd na který jsem si ukladal hry (přes iso2god) a při zapnutí xboxu jsem je viděl v dashboardu v položce games (ikona ovladač), teď mám takový problem, že jsem si koupil nový 750gb vše je ok až na to, že ty hry už nevidím v te položce games, ale musím je zpouštět ve file manageru, nevíte někdo proč?

Odesláno

no nic jsem nikde nenastavoval... moje historie: Nechal jsem si udělat rgh potom jsem formatoval externí hdd (na FAT). stahl hru v iso, kterou jsem předělal na god a hodil čistě na prázný hdd! Vše mi jede jen se mi hry nechtějí zobrazit v položce games, zpouštím to ve file manageru tam už ty hry vidím... ale předtím jsem používal jiný menší hdd, který jsem používal uplně stejně a všechny hry jsem viděl v games, takže tomu moc nerozumím :-)

Odesláno
Aha hned zítra to otestuji. Jinak ještě takova blbůstka, nevadí, když předělanou hru přes ten god programek přejmenuji na normální název? Myslím, to, že vymažu číslo-kod hry a napíšu si svůj název? Nemá to v ničem vliv?

Samozřejmě to vadí . Číslo hry nesmíš vymazat , ale můžeš udělat složku s názvem hry a potom do ní vložit tu hru s číslem .

Odesláno
aha... a v čem to vadí? Hry jsem přejmenoval a jedou dobře... Ale je pravda, že jsem mohl udělat složku s mím názvem a do ní vložit jako podsložku ten origo... No asi to přejmenuju zpátky na to číslo, když to teda má nějaký význam :-)

Máš xbox připojený k internetu ? Myslím že tak bez origo názvu se ti nestáhnou automaticky obaly a atworky .

Odesláno

k cemu tu ty navody jsou? pletes dohromady dve veci pripojeni na internet a pripojeni na live to bys u rgh mel mit blokly v dash launch polozka liveblock=true obaly atd se nestahujou z live pro rgh a fsd

na kopirovani pouzijes nejjednoduseji file manager ve fsd kupodivu bez pc nebo xexmenu treba

banana pripojenou konzoli ne net s bloklym live neschytas neboj

Odesláno

chipomil: omlouvám se, že dané téma rozvádím na jiné! Jinak ke tve větě: ''na kopirovani pouzijes nejjednoduseji file manager ve fsd kupodivu bez pc nebo xexmenu treba'' to mě napadlo, ale když jsem otevřel xbox hdd v manageru, tak na mě vyběhlo hodně složek a vnich další podsložky, nevěděl jsem co z toho mám kopírovat na externí hdd... Jinak jsem udělal ten scan ext. hdd tak už se mi ty hry zobrazujou v games a hry co jsem mival v xbox hdd, tak se mi přestali zobrazovat nebo jsem neuměl oscanovat jak ext. hdd tak xbox hdd najednou, asi to nejde co?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu