micro.21 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Ahoj, mám dotaz lze hrát nějakou hru online s někým k má jinou konzoli (např. PS3). Jedná se mi o to jestli tam jsou společné herní servery nebo jestli jsou servery vždy zpřístupněné jen pro konkrétní konzoli? Jedná se mi hlavně o Battlefield 3. Díky za reakce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Trololo Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Ne to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micro.21 Odesláno Září 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Aha, díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 O to se myslím pokusil Counter Strike Global Offensive, který to takhle chtěl propojit, ale jak to dopadlo nevím (myslím, že to úplně neklaplo...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
micro.21
Ahoj,
mám dotaz lze hrát nějakou hru online s někým k má jinou konzoli (např. PS3). Jedná se mi o to jestli tam jsou společné herní servery nebo jestli jsou servery vždy zpřístupněné jen pro konkrétní konzoli?
Jedná se mi hlavně o Battlefield 3.
Díky za reakce ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.