Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Grafika a anti-aliasing

micro.21

Otázka

Ahoj,

mám dotaz na grafický výkon XBoxu 360 mám LED televizi Samsung 32'' Full HD (připojeno přes zlacený HDMI kabel 3m) a když hraju tak ve všech hrách mají modely hodně ostré hrany a (jako by se to neantialiasovalo) a navíc mi přijdou i hodně slabé a sekané stíny. Hodnotím podle Battlefieldu 3 s naintalovaným HD packem a podle Forzy 3.

Máte taky takovou grafiku nebo je problém v mém zařízení?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators

Já mám taky Samsung LED 32" FullHD, XBox připojený přes HDMI a hraju Forzu 3, Crysis 2 a obraz je v pohodě!

Zkus hry nainstalovat na hardisk a hrát, já tak hraju všechny hry a sekání nepozoruji a rychleji se vše načítá!

Odkaz ke komentáři

• 0

Tohle je prostě problém konzole a nevyřeší ho nic. Paradoxně, čím lepší TV, tím může být obraz horší, nebo lépe řečeno uvidíš všechny nedostatky lépe. Řešení není, jen počkat na novou generaci konzolí (i Wii U je silnější, než kombo PS3/Xbox 360), nebo si pořídit PC.

Instalace hry na HDD sice opravdu vylepší nahrávací časy a méně se opotřebuje mechanika, obraz to ale nevylepší.

Odkaz ke komentáři

• 0

Zkoušel jsem to i na telce od jiné značky co měla stejné parametry jako ta moje a obraz byl stejný, když jsem to, ale zkoušel na menší televizi cca. 25'' tak ten obraz (zejména to vyhlazování hran) bylo podstatně lepší, tak nevím jestli není problém někde v grafickém adapteru konzole nebo jestli je těch pět palců takový rozdíl..

Odkaz ke komentáři

• 0

Ty hrany nejsou vyhlazené ani v dashboardu (je to vidět i na písmu), ještě mě napadá, že mám HDMI kabel asi za 250 kč ta nevím jestli to není nějaký šunt. Nicméně všichni možní prodejci mě přesvědčovali, že by by u těch levnějších kabelů rozdíl v kvalitě nijak zásdní být neměl.

Odkaz ke komentáři

• 0

Neraz som tu pisal, ze X360 je 6 rokov stara konzola, cize vykon konzoly nebude to iste, ako v tejto dobe nove PC!!! Hry na X360 dosahuju max. 720p a AA ziadne, alebo minimalne http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 Taktiez graficke efekty nebudu take, ako v terajsich PC. Takze "chyba" je na strane X360 a to svojou starobou :D Pockaj si na novu generaciu, ked ti to vadi....

Odkaz ke komentáři

• 0

to uz ani neries....pisal som, preco to je a bud si na to zvyknes, alebo kupis nove PC, alebo pockas na novu generaciu hernych konzol (WiiU sa nepocita :D ).....Ved ako vysiel X360, tak azda uz o 2 roky boli na tom lepsie PCcka s grafikou v hrach a to sa vyhlasovalo, ze az za 5 rokov PCcka budu na tom lepsie, co sa grafiky tyka ....12.2008 http://www.ddworld.cz/aktuality/software/srovnani-kvality-obrazu-her-pc-vs-xbox360-vs-ps3-3.html

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu