Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc týkající se produktů Norton a AVG


danfri

Otázka

Zdravím. Mám dost velký problém , měl jsem v PC AVG 2012 i Norton , vůbec to nědělalo problém . Když přišla aktualizace na Norton Internet Security 2012 tak jsem postupoval dle návodu , ale když se ukázala tabulka Že Nortonovi brání AVG musel jsem do školy a tak jsem to vypl a řekl jsem že to udělámn odpoledne . Od té doby ale nejde ani instalace a ani odinstalace produktu jakýmkoliv způsobem . A teď ten problém , od té doby mi totiž nejdou tyto prohlížeče (červeně jsou pro mě velice důležité) : Mozilla Firefox , Internet Exploler , Opera , Safari . Jediný prohlížeč co jde je Google Chrome a to proto že nebyal fixovaný na produkt AVG 2012 . Prosím moc o radu . Hláška při odinstalaci je taková že program přestal pracovat . Děkuji všem za rady .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Přeinstaluj win a nepoužívej antiviráky. Taky sem je dřív používal, ale od dob windows 7 sem neměl ani jeden. A nedávno sem přeinstalovával komp a ještě něž sem ho přeinstaloval sem tam hodil AVG a projel to a ani jeden vir ;) a to furt něco ztahuju. Když nestahuješ voloviny na netu jako jsou obrázky s příponou exe, ......... atd tak to jen tak nezaviruješ. A TY windows 7 sem přeinstalovával tak po roce a půl. Takže za mě bez antiviru, maximálně tak nějakej na spyware, já používam programy od Iobit, ale mam je furt vyplý a jenom když chci tak je spustim a projedu to ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu