plaCZEbo Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Ahojte, tak jsem si včera přinesl Ultimate edici. První dojmy ale nejsou zrovna pozitivní. Co se mi líbí tak je nové menu hry a herní módy, možnosti nákupů blbin atd., ale nějak mi nesedí ta hratelnost. Zdá se mi že míč létá nějak rychle, např. při centrech. First touch control je celkem dobré. Hra je mnohem rychlejší než ve FIFA 12 což možná nebude vyhovovat každému. No uvidíme po dalších zápasech. Kdyžtak kdo si mě chce přidat do přátel tak : placzebo82 P.S. (hraji na manuální ovládání) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 No mně se líbí FIFA13 o dost více než 12 ,hlavně tím ,že je to všechno zase o kus reálnější,odskoky míčů při zpracovávání atd. Ale jak říkáš někomu se to nebude třeba líbit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Jinak tam opravdu není Česká Gambrinus Liga? Co český dabing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Dabing je! Gambrinus liga ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 mě se hra líbí ale mrzí mě docela dabing moc toho tam není co by se změnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siieldyouen Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Je tan dabing stejně hloupej jako u 12? Nebo má už aspoň lepší zásobu? Protože mi hrozně vadilo, jak se neustále opakovaly stejný hlášky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relax Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Čau, kdo by chtěl udělat nějaký trady v ultimate team nebo jen tak zahrát, tak si mě přidejte. PSN- Lahvas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Nevím jak ostatní, ale mě to přijde pouze ctrl+c -> ctrl+v do FIFA 13 :cry: Je tan dabing stejně hloupej jako u 12? Nebo má už aspoň lepší zásobu? Protože mi hrozně vadilo, jak se neustále opakovaly stejný hlášky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Zdravím , nevíte prosím někdo kde naleznu možnost hrát 2 proti 2 online ? Myslím jako dva na jednou PSku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Nevím jak ostatní, ale mě to přijde pouze ctrl+c -> ctrl+v do FIFA 13 :cry: to ano až na těch par hlášek novejch a to je velka škoda pro mě v demu co jsem hral takse tam bavili zrovna o nějakem hráči ale v cz tohle chybí škoda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 A navíc dabing bude krom CZ prej aktualizovanej :-( tzn. nový hlášky atd. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilic2603 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Prosím potřeboval bych trochu poradit s Fifa ultimate team, slyšel jsem že jsou nějaké weby na to abych si vyzkoušel zda hráči k sobě sedí nebo ne ... nevíte o nějakém ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Nezaložil by někdo klub? Můj nick je nitraMOOja a nebo nitraMOOja1.;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Hey tak kdo by založil semnou českej profi klub (za jednoho hráče) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 ja bych sel do toho proficlubu... pomuze mi nekdo s trofeji still friends? Nick: francouz123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Zdravím, mám problém. Když si vytvořím novou kariéru tak ji v pohodě mohu hrát, ale když se k ní pak kdykoliv vrátím tak mi hra zamrzne hned v úvodním menu kariéry. Je jedno zda hraji za hráče nebo trenéra. Zkoušel jsem mazat uložené pozice kariéry, ale to nepomohlo. V žádné jiné hře nemám problémy. Máte někdo podobnou zkušenost? Co by mohlo být příčinou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 stránka EA na Fb je takovýchto dotazů plná...čeká se na patch, prý se s tím nic dělat nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Kdo chce tak mame Virtual Pro team. tak kdo se chce pridat... Chelsea CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 no mám psn kouken9 přidej si mě a pozvi mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 no mám psn kouken9 přidej si mě a pozvi mě... ty uz sis me pridal myslim :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 aha jo tak mě ozvi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 (upraveno) Právě tahám update 1.02, tak jsem zvědav jestli pomůže na to zatuhávání v kariéře. Edit: Tak kariéra už mi funguje :) Upraveno Říjen 20, 2012 uživatelem zdenek_t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 upodate je na nic, uz nejde smelit FUT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maserkovi Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Zdravím , nevíte prosím někdo kde naleznu možnost hrát 2 proti 2 online ? Myslím jako dva na jednou PSku.... Taky na to nějak nemůžu přijít. Několik let hraju jenom Psa ale teď jsem skočil do fify a mám v tom menu těžkej zmatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilic2603 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Nazdar mohli byste mi někdo poradit jak nejlépe a s jakými hráči obchodovat v ULTIMATE TEAM 13 ? :p díky moc za každou radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.